Sex and the City x 2...

Lite dåligt på blogg fronten nu ett par veckor.
Men... efter jag tillfrisknade från min förjävliga hosta/förkylning/shit där jag samtidigt gick ner 5 kg i vikt (I don't need that...) har det varit full rulle.

Har ju helt glömt bort att berätta om en av årets händelser. Dagen efter jag kom hem från min Bon Jovi-resa var jag, Alex (syrran), Shishi och 2 andra och såg Sex and the City, the Movie.
Egentligen skulle Bea varit med så vårt SATC-gäng kunde vara samlat men ödet (hennes jobb) kom ivägen för det.
Men filmen är så grymt bra! Satt där med tårar i ögonen vissa stunder medans jag asgarvade andra.
Man måste se den! Kläderna är självklart helt amazing och ja... Det är Sex and the City helt enkelt, det kan ju bara inte gå fel. Och jag tänker inte berätta något om den och ge bort hela handlingen.
Ni får gå och se den, helt enkelt!

Saga fyllde 3 år för snart 1 och 1 halv vecka sen så Jenny och jag skulle baka dagen förre... Jenny kan baka riktigt bra. Jag bara försöker...
I like suck och hur jag än gör så blir det fel. Men sen tar det oftast en vändning igen och blir jätte rätt. Med riktigt mycket socker i... Oftast av misstag vad folk än tror. ;)
Iallafall, det slutade med att jag och Jenny sitter i deras garderob (?!), med te, brownies, Bon Jovi-musik och slår in presenter och blåser ballonger.
Vem i ett friskt tillstånd gör såna saker?? Men beskrivningen för den kvällen blev: "Det var jag, Jenny och Jon Bon Jovi i garderoben..." ;)
Dagen efter var Saga det sötaste jag någonsin har sett... Jag har sagt det förut och säger det igen: "Hon är nog det sötaste som finns..."
Och att hon häromdagen slängde armarna runt min hals, kramade mig hårt och sa: "Mia, jag älskar dig."
Ja, det får ju vem som helst... eller mig iallafall, att få tårar i ögonen.
Ett barns kärlek är det nog inte mycket som slår...

På jobb händer inte så mycket... Ganska lugnt och jag kan väl säga att jag inte var på jobb så mycket förra veckan. ;)
Denna veckan har bara varit 3 dagar lång men känns som 7.
I måndags köpte jag och Sarah S med oss sushi (det bästa som finns) hem till henne och hade tjejkväll. Första gången vi gjorde något efter jobb ihop och det var verkligen jätte roligt. 
Så igår var vi iväg på bio och såg: Sex and the City, the Movie. (hon hade aldrig sett den...)
Yes people, it's that good!!

Premiären av Mamma Mia på fredag! And I'm going! Så freaking nice!




Ah, den klänningen hade varit nåt... ;)


RSS 2.0