Incoming ball!!

Sicken vecka... kommer bli ett långt inlägg...

Var och turade med en del från jobb i fredags... Det var ju... intressant är nog rätt ord. (bilder finns längre ner)
Vi hade skit kul, drack massa drinkar, pratade och hade det allmänt trevligt tills det att gungningarna på båten (det var en klass 1 varning utfärdad) började göra sig lite väl påmind för en del.
Kvällen slutade ett tag efter det...

Vaknar dagen efter av att mamma ringer mig och kör upp mig ur sängen för att storhandla.
Vi åkte och beställde begravningskransar till Thomas och hennes chef först... Jag valde Thomas krans... Med cerise blommor och en fin liten text. =(
På kvällen hade jag och Jessi tjejkväll med middag och film. Vi såg Candy med Heath Ledger...
Var ju tvugna och hylla killen lite och filmen var helt ok...

Igår var jag, Robin, Kim (Ragnar), Stoffe, Alex och John iväg och käkade på kina-resturang för att fira av Robin som flyttar till Norge på lördag.
Det är inte lätt att vara ensam tjej bland ett gäng killar, så det är en otrolig tur att man är så härdad som man är. ;) 
Har kommit på att Kim är sjukt rolig!
Han berättade om att ibland blir Robin lite introvärt, småler och tittar på mig när han är på jobb, när han egentligen ska ta samtal... Och han har nu kommit på vad Robin tänker på när han gör så...
Så Kim förklarar, ganska allvarligt: "Jo, han ser Maria (jag) framför sig springandes i slowmotion över en grön äng med blommor och han springer mot henne i slowmotion och ler och ropar: Jaa Jaa Jaa! Sen kommer helt plötsligt Riikka (projektledaren som säger till Robin att ta samtal) upp från ingenstans och säger i slowmotion: Roooobiiiiiiiiiiiin!! Roooobiiiiiiiiin! Och då blir den gröna ängen helt grå och Maria försvinner..."
Jag skrattar så mycket att jag får kramp och Robin svarar inte emot utan ler bara vilket gör det ännu mer roligt.
Alex är sen otroligt snäll och ska informera mig om mina friterade räkor... Uppenbarligen sköljer man inte ur tarmarna på räkorna innan de tillagas så allting som fanns i räkan från början finns kvar när man äter den...
Well, GEE THANKS, MAN!
Kändes mer som att delta i Fear Factory med att äta de räkorna än att vara på restaurang efter den fina beskrivningen...
Kvällen fortsätter sedan hemma hos John med ett par öl tills folk börjar droppa av en och en och till slut är jag och Robin de sista där... Vi ger till slut också upp och går hemåt och pratar...
Det slutar med att jag kommer hem när klockan är över 2 på natten...

Så det var ju super kul att gå upp imorse... ;)
Åker till jobbet tidigare för att köpa Robins present, eftersom det var hans sista dag idag. Det blev en jätte snygg silver kedja (armband). Han tyckte jätte mycket om den, så jag lyckades även denna gången... ;)
Dagen fortsätter med massa redbull, trams och stormvarningar... När kvällen kom hade vi inte så där jätte mycket och göra och som alltid går det lite vildare till på kvällarna...

Det började med att jag satt i köket och läste i nån skvallertidning när Micke kommer ut med ett vattenglas i handen. Han ställde sig och höll glaset över mitt huvud som i ett hot om att innehållet skulle hamna över mig.
Jag läste vidare, eftersom Micke aldrig gör allvar av sina hot, och sa nåt i stil med: "You're all talk, no action."
Ni tror inte han verkligen häller vattnet över mig denna gången?! JO! Har nog aldrig flugit upp ur en stol så snabbt förut...
Lite senare får jag nog av hans kommentarer och ska visa vem som bestämmer... Det ska ju då sägas att jag når upp till bröstkorgen på honom, så det var dömt att misslyckas. (vilket Sara försökte säga...)
Så det slutar med att Micke svischar upp mig i famnen, kicking and screaming, och sätter mig ner på en hurts med orden, flinande: "Det är ingen idé att du ens försöker..." (eh nej... uppenbarligen inte...)

Vi har även övergivit gummibandskrigen och istället flyger det bollar över avdelningen. Inte lite heller utan folk tar verkligen i för kung och fosterland när bollarna ska iväg. *brilliant*
Vi borde börja skrika: INCOMING BAAAAAALL! för att varna, men nej... Det bara händer när man minst anar det.
Alex fräste iväg en, ivrigt påhejade av SARA (ni vet hon som ska föreställa vara en av mina bästa vänner), som träffade mig ganska hårt på benet, vilket jag gjorde mig lite sur och jag slängde väl tillbaks den med en hel del kraft...
Kvällens lekar slutar med att Micke, precis innan han ska gå, sätter fast TEJP I MITT HÅR! Och medans han lämnar avdelningen försöker verkligen Sara hjälpa mig att få loss skiten.
Det går inte och Sara säger: "Jag tror vi måste klippa av det..." DET går inte jag med på, så jag ungefär sliter av tejpen och en stor TUSS av MITT HÅR!
Men han har och vänta sig... Den jävla fuckern...

Fest på lördag!! Danish Dynamite är återförenade!! *studsar*


image53
Kim, jag och en skyddande Alex på turningen...


image54
Jag och Vicki


image56
Gabbe och jag med nån konstig min....


image57
Rob njuter av drinken... ;)



4 månader, 2 veckor och 5 dagar kvar to One Wild Night!!

Heath Ledger is gone...

Såg det på aftonbladet i natt.
Och under hela dagen har nästan alla man pratat med sagt: Heath Ledger är död!
Han var nog en av min generations skådespelare... Nästan alla visste vem han var och har sett honom i någon film.

Han har gjort så bra filmer: 10 orsaker att hata dig (som man kan se om och om igen), En riddares historia, Patrioten, och Brokeback Mountain (som jag inte lyckats se klart än).
Och han var ju en otroligt snygg kille också...

Nej, för tidigt. Han kunde säkert gjort en massa kickass filmer i framtiden..


Rest in Peace...


image52


Top Model?

Jobbade hela helgen... Var helt ok.
Massa roligt folk som jobbade med en och vi hade mysstunder på morgonen med massa tee och frukost.

I lördags åkte jag hem till Jessi efter jobb för att fotas.
Jessi hittade på olika saker hela tiden och bilderna blev super bra!! Hon borde verkligen satsa på det där...
Efter ha fått förklara för Jon och hans trummis vad vi egentligen höll på med och ungefär fotat i de flesta rum och balkongen så satte vi oss ner för att redigera en del av dem.
Det är ju tur att man har Jessi som kan mycker mer än mig med sånt här, för hon slängde in bilderna och mixtrade med ljus och olika stilar.
Jag var till slut mer än nöjd så vi började leka med gamla bilder på henne. Blev också jätte bra!
Jon kom hem igen efter det och vi hade en liten "musik timme". Älskar music time hos dom... Massa nya band man lärt sig om och även massa annat, som uppbyggnaden av en Twin gitarr. ;) 
Jon är ju brilliant på sånt!

Kommer hem och skickar iväg bilderna till både Sara och Sandi som tyckte jätte mycket om dom.
Sandi ska nu även fota mig och Sara och jag vill göra något ihop. Jessi ska sen fota Sara, för det är precis såna bilder jag har tagit som Sara vill ha...
Rockchick goes Top Model. ;)

Igår var en sån där riktigt shit dag... Var väl en liten bitch vid visa tillfällen och mina kära kollegor fick väl sig några snäsar hit och dit... (jaa, jag bad om ursäkt).
Åkte till Väla och fikade med Sara efter jobb... Allvarlighets snack. Sånt måste man också ha och det kändes bra efteråt.
Nina kör hem mig sen eftersom hon slutade senare och när jag kommer hem ringer jag mamma för att kolla läget.
Får reda på att Thomas, som jag känt like all my life, har gått bort.
Kändes orättvist... Han betydde så mycket för mig när jag var liten och ingen förtjänar cancer... 
Jävla skit sjukdom...
*Rest in peace...*

Var på bitch humör idag också... Eller nä, jag var nog bara inte på humör och det blev väl en väldigt tyst dag.
Oj, Maria var tyst. ;) Märktes nog, till o med Fredde lät lite orolig... *S* Och då måste det vara allvarligt. ;)
Robin skickade massa gulliga mail och sprang över till min sida av rummet hela dagen... Anledningen, fick jag reda på sen, var att jag inte log... Då är det något som inte rätt med världen och han kan inte vara lugn.
Han är så söt... *ler* Vår lille Rob. =D

Även hittat en låt som jag nu fått för mig handlar om Stoffe: Dude looks like a lady, med Aerosmith!
Haha, älskar att få in såna riktigt bra retsaker på honom. Och han hatar det... ;)

Massa fester väntar nu.
Nu på fredag är det tura med jobb som gäller. Jätte många ska med, tyvärr inte Sara och Sandi så Danish Dynamite är splittrat för kvällen. ;)
Alex (Garlic) och John har lovat att bära hem mig efter kvällens bravader så jag vet att jag är i trygga händer... ;)
På lördag är det hem till Jessi och äta middag och sen ut till Höganäs som gäller. Jons band ska ha spelning där, så vi ska ut och titta... Om ni inte hört från oss på söndag morgonen, så har vi gått förlorade i nåt fylleslagsmål och ingen hunnit rädda oss. ;)
Nästa helg är det Saras inflyttningsfest som gäller... Sen utgång där man kanske ska möta upp någon... Vi får se helt enkelt. Det kommer bli bra tror jag. ;)




image50
It's meeee, It's meeeee



4 månader, 3 veckor och 6 dagar kvar to One Wild Night!!



Kärleken kommer och går men äkta vänskap består...

Så sant som det är sagt...
Mamma2 sa det nyss. Hon skulle försöka övertala mig till att flytta till Stockholm nu när Alex (syrran) flyttar ner.
Alex har redan förklarat för mig att det finns inte en chans att jag ska göra det när hon äntligen flyttar ner igen. Så den planen föll liksom lite och det tyckte mamma2 var otroligt elakt gjort av min kära syster.
Jag kunde ju till och med få ärva Alexs kompisar, men det tackade jag Nej till. Missförstå mig inte, hennes kompisar är jätte schyssta, men... de är inte mina vänner.
Jag har Jessi, Sara, Sandi, Robin, m.f, här nere... Och det är DOM som är mina vänner.
Men ja, sen får vi se hur den där jäkla auditionen går... Man kanske blir satt i Stockholm... Vem vet?

Måste ju nämna min bordskamrat Stoffe också, i vanlig ordning.
Vi har vårt interna krig... Bon Jovi vs Iron Maiden. Ja, alltså Järn Jungfruarna... Bara det är ju ett coolt namn... *harkel*
Så igår tänkte jag kolla hans musikkunskaper inom rocken, aka: retas med honom, så jag frågar: "Stoffe, vem är Slash?"
Han stirrar på mig: "Vad då?? Tror du jag är dum i huvudet?! Klart som fan jag vet vem Slash är!!"
Jag flinar: "Vem är han då?"
Stoffe ger mig en av de där killer blickarna jag blivit så van vid: "Gitarristen i Guns'n'Roses såklart! Jag är väl för fan inte dum!!"
Jag: "Ok ok, bra... Vem är Gilby Clark då?"
Stoffe tänker och säger sen: "Det vet väl fan inte jag!"
Jag ler, lite sött: "Nähä... ok... Gilby Clark är den andra gitarristen i Guns'n'Roses..."
Fick mig en liten smäll pga av det, men jag vann faktiskt. *mohahahahaaaa*
Ännu en underbar dag på jobb... ;)

Idag har jag inte gjort någonting, var ledig.
Jag skulle fikat med Alex, men uppenbarligen glömde hon bort det... Kändes ju fint, så det sket sig.
Och nu är det en storm på väg in så det är en varning om att inte gå ut, om det inte är nödvändigt. Och jag ska ändå jobba helg så...  Nu sitter man här.

Men självklart hittar jag och Sara sätt för att tiden ska gå lite snabbare...
Så vi sitter och pratar killarna i vårt liv och Richie Sambora... Jo, Sara pratar om Sambora nu hon också.
(Welcome to the dark side...)
För hon har kommit på att denna mannen säger otroligt bra saker som är så VI att det är sjukt.
Och det är verkligen såna saker som vi skulle kunna säga utan att tänka oss för... Skit bra.

Nästa vecka är det utgång på fredagen med jobb. Vi ska käka smörgåstårta på jobbet och sen tura med Aurora.
Sen ville David att vi skulle sticka till Manhattan i Helsingör.
När danskarna (vi) fick veta detta utbrast det ett stort: HELL NO!! över avdelningen... Vi vägrar sätta våra fötter där en gång till efter vad som hände där sist och för att det är ett jäkligt tråkigt ställe.
Så där får fan folk tänka om... Annars kan svenskarna festa i Danmark, så festar danskarna i Sverige. ;)
Eller så hamnar jag någon helt annanstans... Vi får helt enkelt se vad som händer. ;)


Dagen citat: Screw that! *Richie Sambora-rörelse*




image49
Gilby Clarke... ;)


5 månader och 1 dag kvar to One Wild Night!!

Magic stick...

Denna veckan är skön...

På jobb igår fick jag veta nåt intressant... Av Jessica H.
Jag har visst gått och blivit vuxen. Hur detta hände och när har jag ingen aning om, men uppenbarligen finns det nu ett lugn över mig och jag har ungefär mognat 5 år över en natt.
Alex (syrran) sa samma sak på nyår och hon hade visst pratat om det med mamma2, och min mamma sa det till mig i helgen... Va konstigt, jag känner mig inte vuxnare än vad jag brukar.
Eller jag känner mig lugnare än vad jag ungefär någonsin gjort och det känns som att jag hittat mig själv på allvar, som att jag kommit hem... If you get what I mean.
Men det verkar ju inte vara nån dålig sak så, Hey, inte klagar jag... ;)

Varit ledig idag...
Tänkte riktigt sova ut, men det funkade visst inte för Jovi stod och skrek hela morgonen.
Fattar inte riktigt varför hon gör så. Jävligt jobbigt är det iallafall...
Kände mig seg hela dagen var någon anledning och den verkar inte släppa heller...

Stack iallafall till Jenny med order om att ta med extrakläder pga kräkrisk.
Kommer dit och sitter o leker lite med Tim medans vi kollar på otroligt fula lampor på IKEA.
Saga vaknar strax efter och snuffslar upp i soffan med ett päron i handen.
DÅ ska vi se på Madagascar som Tant Maria (jag) bara sett en gång. Och den är skit rolig!!
Jenny informerar mig att efter ha sett den varje dag i x antal dagar så är den INTE rolig mer... Oook.
Vi leker även en hel del... Och till slut finner jag och Jenny oss själva liggandes på golvet i köket, med Saga och docka imellan oss, med lamporna släckta och "myser".
Jaa, vi insåg hur det såg ut, OK?... Försök NI säga Nej till ett puppyface på en 2-åring.
Efter det käkar vi alfabets-pommes till middag... *s*

Mitt i middagen kommer Ante hem. Vi andra förflyttar oss in i vardagsrummet för att Tim ska matas och vi sitter samtidigt och tittar på RockStar Baby saker.
Jag har bestämt att mina framtida barn ska ungefär bara ha RockStar Baby saker och vi hittade vagnen som jag tycker är as cool för att den har inbyggda högtalare i sig.
Ante frågar då från köket om jag ska skaffa barn snart... "Nää", svarar jag.
Varför kollar vi på de där sakerna då? Jaa, det är väl en ganska logisk fråga och jag svarar honom:
"Jenny tycker jag ska åka över till Köpenhamn och fixa graviditeten snabbt därifrån, för hon tycker jag ska ha barn NU."
"Jaha... Ok, annars kan ju Jenny vara surrogatmamma till dig." föreslår han och Jenny ger mig en blick som heter: NO FUCKING HELL!!
Men sen säger Ante att det får ju inte vara någon annan killes barn som Jenny ska vänta och vi börjar asgarva, för det betyder ju att Ante ska bli far till mina barn...
Det visade sen sig att han hade missförstått det här med surrogatmamma och insåg inte att det skulle vara mina ägg för att det skulle kunna fungera.
Det är tyst ett tag och sen hör man från köket igen: "HAHA! Eller så kanske din present blir till en riktig!!"
Självklart syftar han på Pink Sambora (alla vet om den...) och jag börjar asgarva.
Sen hör man honom: "Hit me with your magic stick!!"
Och här dör vi nästan av skratt och jag ligger dubbelvikt i soffan.
Det blev dagens citat, finns inget som kan överglänsa det. BRILLIANT!!!

Kvällen slutade med att Tim, trots vår deal om att han inte skulle göra så, la en perfekt sprutspya över mig.
Har nu lärt mig att en 5 månaders baby inte är så bra på det där med deals. ;)
Åker hem och håller på att somna på bussen... Är så otroligt seg fortfarande.

Syrran kommer på fredag för att stanna över helgen... Självklart jobbar jag... Hoppas man hinner träffas lite iallafall.
Sen nästa helg blir det fest, som det ser ut som... Ja, helgen efter det också.
Februari blir INGEN vit månad. Me like!!

Veckans musik: Sixx AM, The Heroin Diaries Soundtrack...



image48
Gissa var jag ska sitta? ;)



5 månader och 3 dagar kvar to One Wild Night!

En liten lista...

I pausen på filmen...

1. Hur gammal är du om 5 år?
28 år...

2. Vem tillbringade du två timmar med idag?
Sara! ja, och Jovi här hemma...

3. Hur lång är du?
Enligt mitt pass: 1.56... Men det verkar otroligt litet... *tvivlar*

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Sagan om Konungens återkomst, just nu. ;)

5. Vem ringde du senast?
Mamma =)

6. Vem ringde senast dig?
Sara

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Haha, det är hemligt... Men det var från Robin. *ler*

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ringa... Roligare att skratta då!

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda...

10. När såg du senast din mamma?
Förra fredagen, när hon lämnade mat till mig... (Jag var sjuk, OK??)

11. Vilken ögonfärg har du?
Gröngrå...

12. När vaknade du idag?
11.00 av en skrikande Jovi... (jooo, katter kan skrika... Jag lovar...)

13. Var tror du att du befinner dig om 10 år?
I'm a rockstar och lever livet. =)

14. Vad skrämde dig om natten som barn?
HAHA Darth Vader... Och garderoben för mamma sa att Narnia fanns där och i Narnia fanns där en häxa ju... ;)

15. Vad fick dig verkligen att skratta sist?
Saras och mitt snack om number 2... hahahahahahaha

16. Hur stor är din säng?
Inte så jätte stor... vet inte hur stor. Hmm....

17. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär... En bärbar är nog ingen bra idé att ge mig. ;) (IT killarna i mitt liv jublar)

18. Sover du med eller utan kläder på dig?
Det beror på om det är varmt eller kallt. ;)

19. Hur många kuddar har du i sängen?
2

20. Hur många landskap har du bott i?
1, SKÅNELAND!

21. Vilka städer har du bott i?
Helsingborg... Sen byarna runt.

22. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor... Är så frusen av mig...

23. Är du social?
Japp!

24. Vilken är din favoritglass?
Oj... Oooh Chokladglass tillsammans med mangosorbet... eller glassbåtar.

25. Vilken är din favoritefterrätt?
All efterätt är bäst... Slut diskuterat!

26. Tycker du om kinamat?
Abso-fucking-lutly!!

27. Tycker du om kaffe?
Nja... jag har nog lärt mig att tycka om det... Om man nu kan kalla IT-kaffe för kaffe...

28. Sover du på någon särskild sida?
Nää... tror jag inte.

29. Kan du spela poker?
Jag TROR att jag kan spela poker... Om jag kan det är en annan sak.

30. Tycker du om att mysa/kela?
JA! Queen of mys ju!

31. Är du en beroendemänniska?
Det är nog alla på nån nivå...

32. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
Nej...

33. Vill du ha barn?
Jaa *ler*

34. Kan du några andra språk än svenska?
Danska, engelska och lite norska. Lala försöker även lära mig arabiska... ;)

35. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej. =)

36. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet...

37. Vad spenderar du helst pengar på?
Musik, böcker, filmer, kläder och mys med mina vänner. =)

38. Äger du dyrbara smycken?
En del...

39. Vilket är ditt favoritprogram på Tv:n?
Greys Anatomy!

40. Kan du rulla med tungan?
Tror inte det...

41. Vem är den roligaste människan du känner?
Sara och Sandi... *störda* ;)

42. Sover du med gosedjur?
Haha ja faktiskt.

43. Vad har du för ringsignal?
Everybodys broken med Bon Jovi

44. Har du kvar klädesplagg från när du var liten?
Jag tror faktiskt det... Hos mamma eller nåt.

45. Vad har du närmast dig som är rött?
Coca Cola flaskan. ;)

46. Flirtar du mycket?
Jaa... uppenbarligen gör jag visst det... ;)

47. Kan du byta olja på bilen?
HAHAHAHA NEJ!

48. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej nej... 

49. Vilken var den senaste boken du läste?
The Heroin diaries... *as bra*

50. Läser du dagstidningen?
Aftonbladet.

51. Prenumererar du på någon tidning?
Inte än...

52. Dansar du i bilen?
Haha ja, det måste man ju.

53. Vilken radiostation lyssnade du på senast?
Rix...


Back to the movie... ;)

Sweetest things...

Vilka tider man lever i nu... Helt underbart roliga.
Ja, de flesta stunderna iallafall och det uppväger de där sugiga bitarna...

Var hos läkaren i måndags för min arm/hand igen. Det var väl en av de där sugiga bitarna...
Behandlingen funkar inte och nu har jag en akut tid hos en ortoped. Och som det ser ut som, så finns det inget annat än operation. Och blir det det, så blir det gips i ett par veckor, sjukskrivning (hell no!) och sen träning för musklerna..
Jätte kul, verkligen... 50 minuter förre jag fick reda på det, beställde jag en gitarr...
Isn't that ironic?
Men jag mådde mycket bättre efter åt när jag stack ner till stan och träffade Jenny med lille Tim. Lite shopping, fika och en del kräk över halva mig från lillkillen var visst det som behövdes för att lyfta humöret igen. =)

På vägen hem får jag ett mess från Robin där det i stora ordalag står: "Hoppas du mår bra, jag ska flytta till Norge..." (ännu en sugig sak...)
What the hell?! Vad är det som är så jäkla speciellt med Norge att alla flyttar dit? God dammit... Självklart står jag bakom honom 110% om han vill göra detta...
Men gud, vad jag kommer sakna honom... He's my Rob ju... *sigh*
+ att skicka ett sms och berätta det var väl inte det smartaste valet... ;)

Jessi och jag har börjat hitta tillbaka till varandra igen... Haft en liten slow period där vi inte pratat så mycket.
Det är det bästa med Jessi. Det kan gå veckor utan att vi pratar eller gör någonting ihop, men jag vet alltid var jag har henne. Så nu har vi planer för oss. Om det är någon som kan få mig att göra saker jag absolut ryser för, men som skulle vara bra för mig, så är det hon... men det är bara för hon vägrar lyssna när jag försöker säga: Nej! *s*

Mycket flum på jobb, som vanligt i god ordning.
Sandi och jag flörtar uppenbarligen med alla killar som kommer i vår väg...Vi anser dock inte detta utan vi är bara otroligt trevliga mot folk... Men killarna höll inte med och då försöker Sandi dra in Sara i det eftersom HON är killgalen om någon, men enligt Stoffe är inte Sara som Sandi och mig... Utan vi är de som flörtar...
Jaha... Men killarna tog inte illa upp och vi var inte "farligt" flörtiga, det är bara en del av våra personligheter...
*fnys* Vi anser fortfarande att vi bara är trevliga. ;)
Stoffe har även kört sönder sin bil... Så nu är den på verkstaden. Konstigt så som Stoffe kör... *himlar med ögonen*
Hans citat om det är: "Man ska ha en hel bil, hoppas att man inte krockar och sen köra som en idiot," *smile*
Ok, Stoffe, jag lovar att det kommer skrivas in på din gravsten... ;)

Beställde Nikki Sixxs (Mötley Crüe) bok The Heroin Diaries för ett par dagar sen. Fick den igår och har inte kunnat lägga ner den sen dess. Läste ut den för en timme sen.
Den var twisted, sjuk och en skrämmande ögonöppnare. Han visar verkligen fram den sämsta sidan han någonsin haft...
Han hittade sin gamla dagbok från den tiden han var som värst i drogträsket och gjorde den till en bok.
Man får inte bara veta vad han gjorde, utan vad alla gjorde som fanns runt honom... Alla från Gene Simmons till Slash till Jon Bon Jovi... Vissa mer än andra.
Men det är en bok jag starkt rekommenderar... En av de bästa jag läst även om det tragiska i det är att allt är sant...
Som jag sa till Alex: "Det är en bok man borde ge till ungar, ja alla egentligen, som börjat med droger.. Skrämmer inte den skiten ur dom, ja då vet jag inte..."



 

image47


 

Och för att ge igen på Sara som börjat lägga in våra MSN loggar på sin blogg: 


Valkyria (Sara) säger:

vill du ha en bulle?


Jersey (jag) säger:

ja tack


Valkyria säger:

ok


Valkyria säger:

tog du den? *kastade den på skärmen*


Jersey säger:

*asg* Det värsta är att du säkert kastade den på skärmen


Jersey säger:

på riktigt


Valkyria säger:

hhaahaaaaa! jaaaaa!!!!


Valkyria säger:

jaaaaaa!!!


Valkyria säger:

nu e här smulor överallt...


 

I love you all! Thank you and Good night!!

5 månader, 1 vecka kvar to One Wild Night!!

Indoor weekend...

Jahapp varit hemma sen i fredags... magsjuka.
Not so nice och folk flyr en som pesten... Känns ju trevligt. ;)
Och problemet med att vara magsjuk är ju att man har ingen feber, så man är ganska pigg det mesta av tiden...
Mycket musik har det blivit och jag har hittat flera band som jag absolut avgudar.

Igår hände inte mycket, jag mådde mycket bättre, men folk flydde mig fortfarande som pesten... (should I start to take this personal??)
Så jag stannade hemma och tittade på Rockstar Supernova... (har en sån period just nu) Och det blev en liten snöstorm framåt kvällen så det var nog lika bra...
Men Sara ( http://valkyria85.blogg.se/ ) var också hemma det mesta av dagen så vi sitter och snackar om allt mellan himmel och jorden på msn.
Och vi kommer utsökt in på ämnet Toby Rand. För er som inte vet vem han är...

Rebel Yell:
http://www.youtube.com/watch?v=tk0dz3VlhT0&feature=related

Han kan sjunga OCH är het... Kan inte bli mycket bättre än så, eller hur...
Och om ni undrar lite mer över denna fantastiske kille så kan ni lyssna på hans bands, Juke Kartel, ballad Bring me down...
Tjejer, kom inte och säg att ni inte smälter...

Sen diskuterade vi även Saras desperation för sex...
Jag anser att det har gått så långt att Sara behöver rehab och hon höll skrattandes med... Bara där fanns heta killar på stället så överlevde hon.
Hon skrattade inte lika mycket när jag sa att jag skulle skicka henne till ett kloster... ;)

Idag skulle jag egentligen till mormor, men mormor tyckte inte jag skulle riskera att gå ut i detta vädret. Så hon tänkte tvätta istället. Jaha... ok. 
Och jag pallade inte göra så mycket själv heller... Så det blev mycket musiklyssnade idag också.
Lyssnat mycket på ett band som Micke och Mackan visade mig förra veckan, Sunstorm.
Rainbows gamla sångare, Joe Lynn Turners, nya band...
Riktigt bra rock! Precis min stil!
Fast deras låt Fame and Fortune är väldigt lik Bon Jovis She don't know me från BJs första platta. Lite för lik kanske...
Ok, Fame and Fortune är en riktigt bra låt, men man vill bara börja sjunga på She don't know me när man kommer till reffen...

Imorgon är det tillbaka till jobb och civilisationen. Skönt!
Har bara halvdag imorgon. Ska till läkaren och sen upp och hälsa på Jenny and the kids. =)




image46
In the midnight hour I cried More More More! ;)


5 månader, 1 vecka och 6 dagar kvar to One Wild Night!!

Sex, popcorn och rock´n´roll...

Och så var jul och nyår över, syrran har åkt hem och man är tillbaka på jobbet igen...
Såna där underbara 9 h pass och man jobbar verkligen häcken av sig...
Men... eftersom vi är de mest crazy personerna som finns så är det ju verkligen inte tråkigt att arbeta med oss.
Det är helt omöjligt att det är det...

Sara och jag kom på att för att vara de rockchicks vi är, så lever vi inte för orden: Sex, drugs and rock´n´roll...
Vi använder ju inte droger eftersom det inte är alls bra för oss... Vi räknar självklart inte in sprit, redbull, cola och cigg (Sara) i drogbenämningen... ;)
Så Sara säger att vi är mer: "Sex, POPCORN och rock´n´roll!"
Och det har hon jävligt rätt i... För popcorn är gott... Fråga bara Robin och mig och popcornspåret hem till mig... ;)

Sen igår diskuterade vi även sex... igen...
Stoffe och jag börjar på nåt sätt att diskutera att han har långa fingrar... Har ingen aning om hur vi lyckades med det, men iallafall...
Jag säger då att det är mycket bra med långa fingrar och eftersom Stoffe spelar gitarr så är det ännu bättre.
Får tillbaka en lite oförstående blick och jag förklarar: "Ja, kolla här. Om man har långa fingrar och spelar gitarr mycket, mycket snabbt så är ju ens fingrar verkligen väldigt... flitiga och snabba. Och då borde man vara värsta studen i sängen!!"
Han bara skrattar och säger nån kommentar om: "Jasså, verkligen..." *smile*

Sen Sara och jag försöker lista ut om människor runt oss är mjukknullare (saras påhitt) eller BANG-sätta-påare (mitt påhitt för att kompenseras Saras påhitt...) och det slutade med att vi fick fråga dem...
Sara är BANG, Sandi är också pretty BANG, medans jag är mjukis... Jonny är både ock, det beror på... Rob är mjukis.
Så kommer vi till Stoffe som vi faktiskt tror är mjukis... MEN ACK så fel vi hade!
För när jag frågar, får jag svaret: Nej, jag är ingen mjukis! Det ska mer till än en fillefjong där nere för att göra nån till man! I sängen är det jag som bestämmer!
Jag får kramp så mycket jag garvar och Stoffe tycker ju detta är en självklarthet liksom. ;)

Jag kom på sen att vi i nästa arbetsannons de sätter ut för Utlandsavdelningen måste skriva: "Bör tåla sexuella trakasserier."
Annars kan det komma någon ny stackars tjej/kille som kommer bli halvt ihjälskrämd av våra skämt och samtal och sen få gå i terapi resten av livet... Och så kan vi ju inte ha det...
För t ex, jag var ju verkligen inte sån här när jag började där... Men jag har nu blivit härdad (ja ni kan ju läsa själv hur det är) tack vare dessa människor på Utland... ;)

Sen ska Sara och jag resa till Casablanca...
Sara har raggat upp nån söt stockholmsk pilot som skulle bjuda på gratis resa, 1 klass och ta med oss på safari.
Vi får till och med sitta i cockpiten.
JAAA! Det låter ju skit bra!
Sen kom det att vi måste ta massa sprutor för att skydda oss mot sjukdomar och dylikt...
Hm... Ja... Nu måste vi tänka lite va... ;)
Haha, men Casablanca är väl inte så fel... Eller??


Dagens mest spelade låtar: The Elvis Motor Inn - Dilana och Solsbury Hill - Toby Rand feat. Gilby Clark.



5 månader, 2 veckor och 2 dagar kvar to One Wild Night!!


                                               

Happy new 2008!

1 januari 2008...
Och jag och Alex (syrran) tror att detta kommer bli ett bra år...
Man hoppas ju varje nyår att året efter ska bli bättre än det förra, men denna gången känner vi det i oss... Bara en känsla av att This is The year.

Ok, 2007 var ju inte ett dåligt år...
Jag fick in Sara och Sandi i mitt liv, och även andra personer som betyder riktigt mycket även om de kanske inte är här.
Jessi har funnit där som vanligt även om vi suger på att get together, så vet jag att jag alltid har henne.  =)
Jag fick resa en hel del, även om alla resor inte var så där jätte roliga, så var det upplevelser som jag tar med mig.
Blev trots mina 22/23 år tant till 2 små snuttisar... Hur detta gick till vet jag inte och jag protesterade högljutt många gånger, men nu har det faktiskt växt på mig. Och man är lite så där stolt över att vara Tant Maria... ;) Ok, kidsen är ju de gulligaste i världen, så det är ju inte jobbigt precis. (fast det var Jennys tanke med det) ;)
Massa bra låtar kom också.
Så som: Make a memory, Everybodys broken, Lost Highway, Strangers, Apologize (yeah yeah...), Amaranth, Bye bye beautiful, m.m...
Har inte gjort något med musik, what so ever... Borde fan ta tag i det.
Året var kanske inte det mest förändrande året... Jo utseende mässigt ser jag inte ut som jag gjorde när året började. *S* Men det har inte varit någon speciell inre resa... Ännu ett år bara. ;)

2008 däremot...
Bara det att jag ska se Bon Jovi i sommar gör ju året helt underbart perfekt. Förutom det att folk antagligen kommer försöka mörda mig veckorna förre konserten, pga att jag nog kommer bli lite hysterisk. ;)
Ska även byta jobb (min tanke iallafall), kanske flytta någon annanstans? Vidga vyerna... Men jag tror ändå jag stannar här, i Helsingborg, som faktiskt är hemma...
Musiken ska jag komma igång med. Börja spela igen, försöka spela in nåt nytt...
Alex kommer antagligen flytta hem till Helsingborg. Världens underbaraste idé enligt mig... Micke och jag kom på att det kommer antagligen bli jävligt mycket festande igen.
Massa roadtrips bl a till Stockholm där vi ska festa loss.
Och sen känslan av att This is the year. Det räcker liksom...




HAPPY NEW YEAR! Let's make it a journey to remember!



image45



5 månader, 2 veckor och 4 dagar kvar to One Wild Night!!



RSS 2.0