Final Countdown: Semester

1 vecka kvar!!
Sen är det 2 veckor av slappande som gäller...
Hela semester kickar igång med Helsingborgs Festivalen och Soundhouse med älsklingen och vännerna.
Och på måndagen ska vi på Spa och göra en sån pargrej med massage och behandlingar och jag tror bestämt jag hörde Kenny nämna ordet: Skumpa. Härligt, härligt!

Denna veckan har varit ett äventyr i sig...
Jobbat som en idiot med lite övertidstimmar. Ändå känns det icke som jag hunnit med allt jag hade behövt...

I tisdags fick jag och Jennie (sambons svägerska) den underbara idén att vi ska mass-baka så det gjorde vi i ungefär 5 h...
Blev en hel del muffins, cupcakes och minipajer... Var helt slut efter den dagen... Shit, baka är fan inte det lättaste man kan göra.
Veckan har sen har ungefär bara varit jobb... Sen kom idag och gjorde allt så mycket roligare.

Efter jobb åkte vi hem till syrran för att fira hennes "styvson" Vincents 3 årsdag. Ungar är fan riktigt roliga... De säger precis vad de tycker och ber om precis vad de vill.
Så Vincent får 2 ganska stora paket av oss och ögonen är stora av förundran och glädje. 2 paket liksom! Det är ju hur mycket som helst!!
Han sliter upp pappret och blir helt överlycklig när han heter Dubloklossar och en tillhörande polisbil och polis och springer genast i väg till hans rum för att leka.
Det tar en halv timme... Sen kommer han smygandes upp vid min sida, tar händerna bakom ryggen och säger: Nu vill jag ha mer paket från dig *smiiiile*
Fan va jag garva och fick sen snällt förklara att nu blir det inga mer idag... Utan han får vänta lite tills det är julafton, så kommer tomten med paket..
Inte riktigt det svaret han ville ha... Men 5 minuter efter var det visst glömt då han smög upp vid min sida igen, denna gången garderad med Barbapappa-bok som vi skulle läsa...
Underbara barn. =)

På kvällen åker Kenny tillbaks till syrran för att äta skräpmat så jag och Jessi kan ha filmkväll hemma hos oss, själva, med middag och skräckis...
När filmen kom såg man oss med varsin kudde framför ansiktet, hållandes för öronen i ca 1 och 1 halv timme.
Chickens? Nej inte alls... ;)
The Strangers heter den... och Fy Fan... Den var riktigt nervkittlande... Vill man bli riktigt rädd ska man se den...

Imorgon har vi tänkt oss att åka på äventyr... Vart vet vi inte än...
Guess time will tell...




Movie time...


 


RSS 2.0