I've seen the light and it's called Bon Jovi...

Ah... Har inte kunnat skriva om det förens nu. Var tvungen att komma lite närmre jorden innan det gick.
Så... Min resa till Randers och att jag gick på min första Bon Jovi konsert... Haha, time of my freaking life.

Sofia och jag åkte tidigt i onsdags och var faktiskt ovanligt lugna när vi lämnade min lägenhet runt 7 på morgonen.
Jag hostade som en idiot och hade 2 olika hostmediciner, 2 olika halstabletter och 3 olika febernedsättande tabletter med mig. I felt like crap... Men det stoppade inte mig. ;)
Resan gick otroligt smooth, allt funka. Vi kom fram till Randes vid kvart över 2 på eftermiddagen och hittade vårt Bed & Breakfast direkt.
Och eftersom vi hade hela eftermiddagen och kvällen att göra precis vad vi själv ville bestämde vi oss för att ge oss ut i Randers och kolla in staden vi skulle befinna oss i i 2 dagar.
Vi hittade ett Elvis Museum, som vi har tvungna att kolla in, after all, It's the King. Det var skit kul! Köpte en födelsedagspresent till min mamma där och tittade på alla sakerna. Hans gitarrer, scenkläder, hans bälte, och massor av saker som var donerade av privatpersoner och till och med av Graceland.
Ett måste att kolla in om man någonsin åker till Randers!!
På kvällen stannade vi inne och såg när Sverige förlorade mot Ryssland... Ah, lite sugit.
Vi somnade ganska snabbt och sov hela natten igenom... Inte nervösa eller nåt. Jävligt strange... Anywhooooo...

Vaknar på morgonen och det regnar... YES! Greaaaat! *ironi*
Käkade frulle, duschade, gjorde oss iordning och vid halv 1 stack vi iväg till bussen som vi skulle åka med. Kommer fram till Randers Sporthall till de underbara tonerna av Livin on a prayer och åker kort därefter.
Jääävlar vilken stämning! Enda problemet var att busschauförren fick köra flertal omvägar för vi blev fel dirigerade hela tiden och jag och Sofia var liiiiiite nervösa eftersom vi skulle hämta ut våra biljetter tidigare.
Men allt löste sig och vi fick sen gå ett par mil för att komma till rätt ingång... *ja... mycket smart gjort av det buss sällskapet*
Hittade det lilla tältet med BJ Managment i som hade våra biljetter. Skiiiiit roliga killar. (Sara, du hade avgudat dem...)
Sen var det bara att vänta på att bli insläppta o vänta o vänta, ringa mamma, vänta lite mer, messa syrran, vänta, vänta och DÅ börjar det pissregna. Och vi väntar efter det ännu mer, fast lite mer blöta... Jävligt kul... ;)
Köerna byggdes på som fan och helt plötsligt är vi pretty fast i en kö. Kommer inte fram och kommer inte ut... Och det börjar pissregna igen. ;)
TILL SLUT kommer vi in och springer direkt ner för att köpa nya tröjor, mest för att de vi har på oss är ganska blöta och vi fryser.

Sen beger vi oss till Golden Circle området och går direkt in och hittar efter ett tag världens mest perfekta platser på Richie Samboras sida av scen. YES, I was in heaven!
Bakom oss hade vi 3 långa killar som gjorde att vi hade vårt egna lilla space. Otroligt goa killar, erbjöd mig att sitta på deras axlar och allt. Förbandet kommer på, Michelle Birkeballe. Otroligt bra sångerska!
Efter henne blir det en liten väntan till eftersom scenen måste iordningställas för Bon Jovi.
NU börjar jag känna av det och jag tänkte: "FUCK! Nu händer det... Efter 9 år av väntan."

Och kort därefter kommer Tico Torres och David Bryan (även han på vår sida) ut på scen. Tätt följd av Richie Sambora...
Här skriker jag bara. Helt otroligt! Går inte att förklara.
Och hela konserten kör igång med Lost Highway och Jon Bon Jovi.
De körde skit bra låtar hela kvällen och Jon Bon Jovi var på riktigt bra humör, fick med publiken, skämtade, lekte and shook his ass.
Richie Sambora körde sina solon, precis som de ska spelas och när han använde talkboxen, så märkte man direkt att alla andra man hört göra det här hemma, kan inte det. ;)
David Bryan rockade så jävla mycket för att vara bakom 1 (läs 4) keyboard, + he's a little flirter... ;)
Tyvärr såg jag inte så mycket av Tico Torres då han var längre bak och på andra sidan scenen.
Fick några av mina absoluta favorit låtar: Born to be my baby, You give love a bad name, Sleep when I'm dead, In these arms, Blood on Blood, Always...
De körde även This ain't a lovesong som de inte kört någonstans på år och en låt jag aldrig trodde jag skulle få höra live.

När Richie Sambora sen sjöng I'll be there for you, blev det liiiiiite sentimentalt. Jag insåg att här, stod jag och tittade på den människan som jag ser upp till mest inom musik och hör honom sjunga och spela på riktigt. LIVE! Helt sjuk känsla!
När Livin on a prayer kördes var jag helt amazed. Världens bästa låt, live och de stod ungefär 3-4 m framför mig och gjorde det. Kändes liiiiiiite overkligt och jag minns att jag tänkte: "För fan, kom ihåg den här känslan. Cause it's one in a million..."

Det tog slut all för fort, men jag var så lycklig när vi lämnade arenan. Ja, det och med en otroligt sprucken röst.
Jag tog riktigt bra bilder så jag var extremt nöjd. Men självklart skulle bussarna strula även här. Vi fick gå ungefär 2-3 mil för att komma till vår buss mötesplats, men när vi väl kom dit, visste ingen var vår buss var någonstans.
Som tur var tog en annan busschaufför med oss på hans helt gratis och efter ha lyssnat en hel resa på kriget mellan Själland-bor och Jylland-bor kom vi tillbaka till vårt B&B vid halv 2-2 på natten.

Vi sov nog ungefär 4 h innan det var dags att gå upp o åka hem. Sov mesta delen av resan, så det gick också jätte bra.
När vi kom tillbaka till Helsingborg på eftermiddagen hade vi lite tid att slå ihjäl innan Sofias tåg gick så vi gick upp på McDonalds och fick den bästa avslutningen på hela resan.
För precis när vi kommer in, hör vi introt till Lost Highway genom högtalarna och jag bara ställer mig och asgarvar.
Perfekt avslutning...

Det tog mig 3 dagar att känna träningsvärken efter ha stått och hoppat som på nåt aerobicpass i 2-3 h. Var nog lite för högt upp bland molnen för att kunna känna det. Och när jag ringde mamma (båda 2) visste jag inte ens vad jag skulle säga om det. Det var för stort fortfarande.
Har fortfarande inte landat och det kommer nog ta månader, om inte år, för mig att göra det.

I'VE SEEN FREAKING BON JOVI!!! VÄRLDENS BÄSTA ARENA KONSERT!





Richie Sambora, the one and only, in action...

On any other day...

I might just stay in bed
Sink down in a sea of blankets, pull them up over my head...


But not today!

Imorgon åker vi... Har så mycket och göra att det är sjukt. OCH jag har blivit sjuk.
Har den värsta hostan i världen och får ta panodil var 4 h. Så extremt typiskt....
Kunde det inte vänta tills nästa vecka, eller nåt? NEJ! Det var tvungen att hända i hittills mitt liv viktigaste vecka.

Men anywho, jag åker iallafall... Haha, inte ens lunginflammation eller någon dödlig sjukdom hade kunnat stoppa mig i detta.
Vi fick reda på förra veckan hur vår torsdag kommer se ut. Allt är klart.
Hämtar ut våra biljetter och kommer in i arenan före alla andra. Sånt är niiiiiice...

Detta är sjukt. Tiden har gått så snabbt. Fattar det inte än...
Att om 2 dagar ska jag se Bon Jovi... Sanslöst...








2 dagar kvar to One Wild Night!!
And the end of life as I know it...


Recensioner...

Fuck va jag kan irritera mig på recensioner...
Visst, visst... Jag har också läst, lyssnat och följt dessa människor som skriver dem, men egentligen... Kan en ensam människa bestämma hur bra en konsert eller skiva är?
Att just den konserten eller skivan ska bli för evigt dömd av en människa som kanske inte ens gillar den musiksmaken och kanske till och med hatar bandet/artisten....
Låter inte riktigt rättvist... 
Ett inbitet InFlames fan ska kanske inte recensera Josh Groban eller Britney Spears. Funkar liksom inte... Iallafall inte i mitt huvud och nu säger inte jag att ALLA recensioner skrivs av one-way-människor.
En del gör faktiskt ett jäkligt bra jobb.

Men t ex... Lenny Kravitz spelade på Sofiero för några dagar sen. Fick pretty kasst betyg av någon tidning.
En person tyckte detta och då stämde uppenbarligen det...
Min kompis Paolo var på den konserten och tyckte själv den var jätte bra och han hade bara hört positivt runt sig när han lämnade parken. Han blev lite förvånad över att jag sa: "Ja, jag hörde att den fick skit kass recension..."
Vi började diskutera det och jag märkte att jag hade direkt tagit till mig vad en annan människa, som jag inte ens känner, hade skrivit och ungefär redan bestämt mig om den saken.
Så kan man väl inte göra? Jag var ju inte ens där...

Lite senare idag var jag inne på Aftonbladet och hittade en recension av Poisons framträdande på Sweden Rock Festival som var nu. Jag älskar Poison och kunde tyvärr inte åka och se dem, så självklart går jag in för att läsa den.
Jag ångrar lite att jag gjorde det. Grymt dåligt...
Först beklagas det över att Poison gick på scen 20 min försent... Eh, ursäkta, det är ju inte värre än Guns & Roses 2 h förseningar för några år sen. Så farligt är det väl ändå inte.
Sen fortsätter han med: "Skulle man vilja umgås med de där leendena?"
Oj, hoppsan, och här sitter jag och tror att det ska handla om musiken? Inte hur personerna i bandet ser ut... Eller har jag fel?
Och sen avslutar han med: "Varför spelar man gitarrsolo om man heter CC Deville?"
För lätt svar på den: För att han är just CC Deville.....
Gör det bättre själv, killen... Jisses... Irriterar mig som fan på sånt.



Bret Michaels, sångaren i Poison...
RSS 2.0