Snart helg!

Och blir det fest igen... I Helsingborg då. Denna gången stannar vi i civilisationen, tack!

För på lördag är det Danska avdelningens julfest på Pålsjö krog... Ska bli kul!
Ska hålla jegermeistern borta från Stoffe... Slutar alltid så illa när han dricker sånt.
Efteråt ska jag, Sara och Sandi träffa Robin inne i stan.
Målet för mig och Robin är att inte stå upp när kvällen är över... Alltså bli totally wasted! Och det skulle visst inte ta så lång tid, har en viss nybliven norrman precis informerat mig om... Aaaah, vet inte vad han pratar om...

Dagen efter har Sara fått för sig att vi ska flytta henne till hennes nya lägenhet... Ok, självklart hjälper man till, MEN PÅ MIN BAKISDAG?! Hur fasiken får man ens den idén? Det är ju fel, riktigt fel. 
En bakisdag ska tillbringas i soffan med massa cola, rootbeer, godis och tills sist pizza och film. Inte bära massa lådor! 
Jaja... You owe me one, bitch... ;)

Har inte hänt så mycket denna veckan... I förrgår var jag, Sara och Robin på Väla för jag var tvungen att ha nässpray, eller så hade jag nog dött. 
Vi går förbi en stor julgran med guldfärgade kulor som står där och jag teaterviskar till Robin: "Jag vill ha den!" men jag får inte den reaktionen jag ville ha... Utan han tittar på mig och säger: "Vill du ta mig i den?!"
Bilden jag får i huvudet är hysteriskt rolig och jag börjar asgarva samtidigt som jag försöker förklara bilden. Men Sara ger upp på mig, eftersom det bara kommer fram: "Hahahaha, bilden, hahaha huvudet, hahahaha, måste se... Oh gud! hahahahaha, hade ni sett den hade ni också skrattat..."
Nu kommer jag inte kunna gå förbi en gran mer...
Vi hamnade på Bolagret för Sara ska hitta saker till lägenheten. Och vi flippar ut och fortsätter på ämnet sex... Som alltid. Måste vara nåt fel med oss... ;) 
Robin hittar en termos som han säger kan användas till ämnet. *s* Hans idé var att den var mycket praktisk eftersom man kunde förvara vatten eller läsk i den. Så mitt i alltihopa om man blev törstig så kunde man bara "ta ut den" och dricka lite.
Jag och Sara dör så mycket vi skrattar... Efter det tar vi en sväng inom Clas, som alltid, och där diskuteras julgrans ämnet mer, eftersom Robin nu tänkt ut en taktik: "Vi börjar underifrån och kör hårt uppåt!" 
Skit bra... Verkligen skit bra!
Vi är ju inte kloka...

Sen har det nog inte hänt nåt mer... Lite halv tråkig vecka faktiskt.

6 månader och 3 veckor kvar to One wild night! =D

 


 

19 Juni 2008

Nu var det bestämt...
Nästa år den 19 juni ska jag se BON JOVI i Randers!

Biljetterna (Golden Circle) är köpta för ett par timmar sedan och nu är jag så där äckligt super jätte glad och sitter och flinar hela tiden.
AH! Detta är sjukt! It's happening... Like for real!!


JAG SKA SE FREAKING BON JOVI!!!! =D



image27

On my way! =D


Citypeople på Ekebo...

Igår var det hel kväll med Sara, Sandi och Robin.
Vi skulle gå på bio och Sara och Sandi kommer och hämtar mig kl. 7 på kvällen. Sandi informerar mig om att planen är att vi ska åka till Ekebo efter bion.
Jaha, tänker jag... Ok, har aldrig varit där, så visst! Och Robin säger samma sak...

Vi åker ner till Max för att käka "middag" och pratar om allt mellan himmel och jord. Bl a att Sandi börjar tröttna på att allt hon gör hamnar i min och Saras bloggar... *smile* Sluta gör så roliga saker då! ;)
Vi fortsätter sen till bion där visst halva Helsingborg befinner sig och ska köpa popcorn... Sara och Sandi ska dela på en jumbo jätte popcorn så den springer Sandi runt med och ser ju inte liiiiiite hagalen ut. Den är nästan större än henne...
 
Vi ser filmen 1408... Damn, fanns såna riktiga PICKA A BOO stuff i den och till slut sitter jag och klamrar mig fast till Sandi... Och självklart är finns det något sorgligt i den också. Inte så här lite sorgligt som den annars kan vara i skräckfilmen, nej, här var det göra-ont-i-hjärtat-sorgligt och självklart känner jag tårarna börjar byggas upp i ögonen. (jag är super känslig när det gäller sånt)
Helt plötsligt får jag en känsla av att vara någon tittar på mig så jag vänder huvudet och möter Saras blick som säger: Tänker du börja böla nu?! och då ska fan inte jag börja böla... Kan bara tänka mig om vad hon hade skrivit i sin blogg om det...
Men filmen var bra. Den får 6 av 10 möjliga. ;)

Sen åker vi hem till Sandi för att sminka oss lite... Ja, jag, Sara och Sandi då, inte Robin. ;) I bilen lyckas Sandi skrämma mig med ett sånt där Pick A Boo-stunt så jag skriker och självklart skrattar alla...
Efter sminkrundan kör vi mot Ekebo...
I bilen säger jag till dem att INTE tappa bort mig och INTE åka någonstans utan mig, för jag tänker minann inte få bli tvungen att följa med någon man i trätofflor och flanellskjorta hem och sen bli tvingad att gifta mig i nån Bonde söker fru-grej...
Och de lovar, skrattandes, att det kommer inte hända... Tappas någon bort går man bara ut på parkering och hittar Sara och Sandis pappa som jobbar där.
Bra tycker jag och vi kommer fram... Och vi går in...
Jävlar va folk! Seriöst, där var sjukt mycket folk... Jätte kul för en tjej (jag) som nästan precis börjat komma över sin torgskräck. ;) men Sara och Sandi vill dansa så de springer iväg mot dansgolvet och lämnar ett par förvirrade/lite smått chockade mig och Robin.
Jag har visst blivit mer stadstjej än vad jag trodde och kände mig lite som Carrie Bradshaw på en åker. 
Så vi står där och blickar ut över Ekebo och småskrattar lite...
Jag vänder mig om för att titta bakom Robin och där.... EX ALERT!
Daniel, det enda ex:et jag inte pratar alls med för olika grunder... Yes, toppen, verkligen! Så jag vänder mig om igen och tittar på Robin: "Eeeeh, vi ska nog gå någon annanstans nu..." och jag förklarar att mitt ex sitter bakom honom. OCH självklart ska smidiga Robin se vem det är så han gör en sån här liten piruett när vi går därifrån... Smooooooth, Rob, smoooooth! ;)
Men vi hittar oss in i ett annat rum och efter varsin redbull/vodka släpper även jag och Robin loss på dansgolvet och vi har faktiskt sjukt roligt... Fast, Joddla med siv-låtar är verkligen inte jag och det kommer aldrig bli jag... =/

Efter vad som känns som flera timmars dans och hopp och tjejer som försöker kidnappa Robin OCH Sandi från oss byter vi rum igen och får för oss att vi ska bugga...
Sara och Sandi är skit duktiga och bara svänger rundor på golvet som värsta proffsen, medans jag och Robin inte får det att funka för 5 öre. Det är mest garv och i otakt...
Självklart dansar Daniel (ex:et) förbi hur enkelt som helst... Har jag nämt att killen är rankad på Topp 10 listan i Sverige i bugg? Well, det är han och han är även den som lärde mig bugga vanlig och enhandsbugg när vi var småttingar (we go back a long time...)
Då faller ju hela den där grejen med att man måste se otroligt bra ut när man träffar ett ex... Ok, jag var ju super söt med snygga kläder som fick mig att se super smal ut, men ja... Allting föll på buggen. =P Dammit!

Efter världens rockmedley och en sjungandes/överlycklig jag (älskar rock), drar vi oss hemåt och jag är super trött i bilen och pallar ingenting. ;)
Vi släpper av Robin hos sig vid halv 3 eller nåt... Så han kunde få sova eftersom killen var den av oss som skulle jobba idag. *naw*
Jag kommer hem strax efter och får nästan direkt ett sånt där gulligt mess från Robin...

Aaaaah, ni förstår säkert att jag älskar mitt lilla gäng... Får en alltid att må bra fast världen rasar lite eller mycket, det beror på hur man ser det.
Men jag skulle inte vilja byta dem för nåt i världen... Eller jo... Kanske Richie Sambora skulle kunna få mig att lämna bort dem. ;) Ja, alltså, the real Sambora... Not Pink Sambora... ;)



image26

Popcorn anyone??

När man minns gamla tider...

Så är de ofta skit roliga...
Här är ett mail som gick ut september 2005 över Sibas kundtjänst, efter jag och Ida haft ett förvirrat samtal med varandra. Så Ida  delade med sig till alla av det...

Ida säger: "Maria, säljer vi ljudkort?"     
Maria säger: "Ja, det gör vi. Det har Mattias sagt till mig vi har snackat jätte mycket om det. Man kan göra sina egna!!!!"    
Ida "förvirrad" säger: "Eeeeee jaha okej!"    
Maria säger: "Ska vi göra såna och skicka till alla våra vänner?"                      

Efter en kort paus.....          

Ida säger: "Asså Maria vad tyckte du jag sa? Christmas cards, eller?"      
Maria säger: "Ja....... Men, men vad menade du då? Hearingcard eller?"


Aaaaaahahahahahahahahahahaha!
Så ung och dum man var... Skit kul! Good times... Really good times...
*sakna*

Peepcakes och godis...

Har ni någonsin haft den där känslan av att helgen aldrig kommer komma?
Of couse you have... Men nu är den här! Äntligen!!

Idag har varit en dag full med socker och godsaker...
Börjar redan i affären på morgonen där jag hittar... TADAA! Lussekatter! Och jag, Sandi och Sara diskuterade bara häromdagen att jag ska baka lussekatterna till "Danskarnas julmys" på jobb. Så det var ju perfekt!
Jag var ju bara tvungen att köpa varsin till oss... Det var det värt, för fan va gott det va...

Kommer till min plats på jobb och min nya granne Jenny ler stort och pekar på en gigantisk skål fylld med godis på bordet.
Jag skojar inte, den är otroligt stor! Med massa choklad, sura flaskor, nappar, you name it, i den. Den ska vi nu turas om att fylla på... Så det alltid är godis i den. Värsta Willy Wonka stile!

Dagen fortsätter med att jag, Sara och Sandra kör vidare med vårt Will Farrell goes cheerleader-snack och jag tror alla är trötta på följande:

"Who's that native in my tipi?"
"It's meeeee, it's meeeee..."

"Respect people's personal spaaaaaace!"

"Bobby Fischer, where is he?
I don't knoooow, I don't knoooow!"


"SEX CAN WAIT! MASTURBATE!!"

Samt Sandras små otrooooligt fina cheerleader hopp. Det är nåt hon borde satsa på. Naturtalang!
Jag och Sara dör ännu en gång av en skrattattack... Sandra och jag har även en VI-idag. Ett sånt par som säger VI om allt även om man bara pratar med den ena...
VI ska gå och äta... VI kommer hem till dig och kollar film... VI tycker såååå mycket om dig... VI VI VI!
Get it? ;)

Resten av dagen blir mest titt-lek samt diskussioner och gummibandskrig med Theo...
Kriget mellan Sandaniel-bordet och resten av av danska avdelninge trappas upp... Sandi höll fortfarande fast vid att hon inte behöver oss mer... HA! But she cracked when I brought the big candyjar! ;)
Sen händer inget mer förutom att jag försöker ännu en gång tvinga Rob att stanna kvar i 2 h med mig.
Och självklart utnyttjar jag min oskyldiga uppsyn och till slut utbrister Rob: "SLUTA SE SÅ SNÄLL UT!" Och låser in sig på toa... Hm... Men jag är ju snäll! *tänker*
Anywho, jag får tillbringa de närmsta 2 timmarna med att käka godis och läsa tidningar... Själv. Alone...

Slutar till slut kl 20.00... Freedom at last! Pallar mig ut till bussen där jag hittar Sandra. *wiiiii*
Hoppar på bussen och hon sätter ner en stor hink på golvet... Jag tittar lite frågade på henne: "Vad är det?"
"It's my peepcakes!" svarar hon.
Får förklaringen att det är pepparkakor... Som hon visst älskar. Och jag garvar ju självklart ihjäl mig en gång till när hon säger: "Peepcakes! Du stavar det PE EP, sen cakes. Got it?"
Vi har även sälle upp till Konsum och när vi ska gå skilda vägar utanför (bland folk) gör Sandra ännu ett cheerleaderhopp och skriker: It's meeee, It's meeeee!
Ansiktsuttrycket på killen som gick förbi var oslagbart, särskilt när jag skriker Sex can wait-biten direkt efter....
Aaaaah, good shit! ;)

Så... Har nyss kollat på Batman Begins. Christian Bale... *mmm mmmm mmmmmmm* Och nu väntar sängen.
Mycket imorgon... Tror jag... Va fan händer egentligen imorgon? *suckar* Jaja, någon informerar mig väl om läget, antar jag.



image25

Biiiiig candyjar... ;)

Finding Nemo...

Efter otroligt mycket tjat från ungefär... alla, så har jag äntligen sett Hitta Nemo.
Denna filmen har stalkat mig länge nog nu, så det var väl dags antar jag...

Allting började för jäkligt länge sen med att mammas kompis Kimmen jämförde mig med Doris (den blå fisken) i filmen... Och allt jag har vetat om denna fisk är att hon har dåligt minne... Hallå, vad sägs om att säga hela sanningen om henne va?... Men nu vet jag hur hon är.
Och jag kan ju säga redan nu att: JAG ÄR INTE ETT SKIT LIK DEN DÄR DORIS!! Hell no! Crazy person...
Och till alla er som idag har sagt att det finns en likhet mellan mig och henne: Screw you, guys! I'm going home!

Sen hade vi då att Sebbe och jag körde vårt Dude-snack för nån månad sen eller nåt... Och eftersom Seb uppenbarligen har sett varenda film på planeten så skulle han berätta om filmer där de kör Dude-snack.
Dude, where's my car? var ju uppenbar, men så kommer han till Hitta Nemo och ska berätta om sköldpaddorna...
Ja, det var ju en hel del Dude i den visst och eftersom jag såg Dude, Where's my car? bara några dagar efter (den gick på tv...) så hade jag bara denna lilla tecknade film kvar. (jäkla, va mycket Dude det blev nu då...)
Så... Seb skulle dra ner den till mig men han hade visst en oooootroligt seg dator/uppkoppling/whatever så han hann flytta till Norge innan den kom ner... 

Men nu har jag äntligen sett den... Favoriten är Squirt! Världens coolaste sköldpaddsunge! Hur kan man inte älska honom när han pratar så där super jätte gulligt, är super söt och säger DUDE och AWESOME i ungefär varannan mening? Stor favorit!!

Men... någon kunde faktiskt klämt ur sig att den var lite sorglig... Hallå!
Jag gråter till Lejonkungen och ni får mig att se film där ungefär 98 av 100 familjmedlemmar till Nemo dör i början av filmen av att en hungrig och ond fisk med vassa tänder kom förbi! Någon kunde sagt nåt...
Not awesome, dudes, not awesome!

Love this movie... =)

image24

Squirt is da shit!!!




 

Onsdag...

Min mobil ringde kl halv 3 i natt... Självklart svarar man eftersom det kanske är någon av vännerna som behöver prata eller det kanske har hänt  nåt. Vem skulle annars ringa mitt i natten?
Jo, det ska jag berätta... Min lillasyster Elle! Och varför ringde hon? Jo... För att fråga om jag sov?!
WHAT'S WRONG WITH YOU, PUCKO?! *arg* Helt idiotiskt...
Somnar till slut om efter ha sagt till Jovi ungefär 50 ggr att det INTE är morgon och vi behöver INTE gå upp och att det är HELT OK att sluta jamma... 

Kommer till jobb... för att jobba ett sånt där underbart 9 h pass. Händer ingenting... Sen kommer Sara, med redbull.
Älskar redbull... Finns nästan inget bättre tidigt på morgonen... Nästan... ;)

Sandra, som är över från banken, sätter igång med sina spex. Imorse skulle vi gå igenom alla samtalsämnen som finns... Bl a annat skulle vi diskutera Vattnets betydelse för sjöfarten... Och vet ni vad? Det är verkligen jätte viktigt! Japp, vi har kommit på det själva... ;)
Vi avslutar allt med att prata om skådisen Will Farrell och Sandra skulle berätta om en sketch han gjorde på SNL. Uppenbarligen sägs den mest hysteriskt roliga kommentaren ever i den... Så hon demonstrerar med ett litet cheerleadermove och säger: SEX CAN WAIT! MASTURBATE!!
Här dör jag och Sara... Alltså, vi skrattar så mycket att tårarna rinner och det riktigt krampar i magen... SJUKT BRA!

http://www.youtube.com/watch?v=TtjFVHjZ-no  den riktiga sketchen... ;)

Eftermiddagen fortsätter med att jag byter plats... Till bordet bredvid. Om ni tror att detta är en lätt grej så tror ni fel... IT avdelningen (Björn) hatar att flytta mig eftersom man måste bl a upp i taket och dra sladdar... Men sen fick han en underbar idé! Varför inte byta bord också?! Så nu har jag värsta kingsize bordet där jag får plats med ALLA mina saker! Så otroligt bra... Älskar det och vill aldrig skiljas från det... Ever! *smile*
Men är nu skild från Sara och Sandi... Men vi kan vinka till varandra! *försöker igen*
Sen får jag även en ny lampa... Som jag "bara" skulle rätta till lite och helt plötsligt hör man ett knakande och jag sitter med lampan i handen... Och den sitter inte fast i själva ställningen längre...
Här dör jag för andra gången av en skrattattack... För självklart skulle jag ta sönder något idag också. ;)

Slutar efter mitt otroligt långa pass och bestämmer med Lala att jag ska vänta på henne i 1 h. På buss stationen senare flippar vi totalt med våra röda godisklubbor med nåt surt i, som ser ut som sperma. Alltså... det är verkligen synd om folk som måste vänta med oss. För Lala skiter fullständig i vem som hör när hon pratar om dem... Och idag, tack vare klubborna, var ämnet sperma.
För, guess what? ALLA killar har det! Eller ja, de flesta iallafall... Och hon demonstrerade med att peka ut killar som gick förbi med att: HAN DÄR HAR JU EN HEL DEL SPERMA I SIG!
Jag dör för tredje gången av en skrattattack... Men så fort vi sätter oss på bussen, så blir vi så där äckligt jätte trötta och säger inte mer än 10 meningar till varandra på hela vägen...
Fast det är skönt det också. Att bara vara...

GRATTIS JESSI PÅ FÖDELSEDAGEN!

image22

Crazy people on the bus stop... ;)




Tandvärk, smeknamn och en flyttande Sandi...

Är det bara jag som verkligen avskyr visdomständer? VARFÖR ska man ha en hög tänder som ska upp flera år efter alla andra tänder? Like 15 år efter!
Det finns ju ingen logik i detta och de ska verkligen inte hoppa upp snabbt heller som de gjorde när man var liten...
NEJ, detta är en process som tar flera år... ÅR! Fan va jag hatar det... Det gör så förbannat ont... =(

Jobb idag var inte så roligt faktiskt... Sara var nere och Sandi var inte heller på humör... Och sanning o säga, det var inte jag heller. Så det var OVANLIGT tyst vid vårt bord idag.
Undrar om cheferna njöt då... *tänker*
Idag går iallafall vår gruppchef ut med att vi ska byta platser, (jag visste redan om det) och om vi trodde att det skulle ta ett tag så trodde vi fel...
Så Sandi får vackert packa sina saker och flytta ut till en öde bordsö ungefär i mitten (vi andra sitter vid på en sida) av rummet... Där ska hon sitta med en kollega till oss.
Detta är ingenting Sandi tycker är särskilt schysst eller roligt och hon låter oss veta detta med säga (flera gånger): "Jahapp, nu ska jag sitta där borta... Helt själv... Utstött... Långt bort från alla andra..."
Medans jag försöker rädda det med att säga: "Vi kan vinka till varandra..." Men det var inte populärt... och jag fick mest killerblickar tillbaka...
WE'LL MISS YOU, SANDI!

Sen har jag och Robin valt smeknamn till varandra. Mitt blev Mia... Ungefär mest för att Robin tycker om att säga Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia! Men det passar mig jätte bra.
Sen blev det dags att välja till Robin... Jag tyckte först Rövin, men insåg sen att det inte var så snällt... Han kom med förslaget Robbey eller nåt liknande men vi bestämde oss till slut för Rob med lite engelskt uttal.
Låter mycket manligt och tufft. ;)
Och nu satt jag här och skulle tänka på ett till Sara... Jag kom på att det finns inte så många smeknamn för Sara, förutom det otroligt fantasifulla: Sssssss... Men kom på sen att om hon skulle presentera sig med det, hade hon sagt: "My name is Sssssss, like in SEXY!" Så jag får nog tänka vidare på det där.... ;)
Sandi blir helt enkelt Sand... Torrt va? *skrattar ihjäl mig*

Grattis Rob till din första blogg... We're proud of you! *tår* ;)

Sluta klaga på min hamburgare!!

Så... då var det måndag igen och med allt var det bär med sig...

Vaknar av att min telefon ringer och när jag svarar hör jag att det är Gunvor från jobb som behövde hjälp... Ja, så självklart hjälper jag henne med... ja, vad det nu än var och lägger på och somnar nästan om igen.
Nästan... för telefonen ringer IGEN. Och denna gången är det Marianne från jobb, som sitter bredvid Gunvor.
Jag undrar då självklart om hela Västerås kontoret tänkt ringa mig idag...
Men får istället frågan: "Mår du bra?" Och jag svarar: "Jaa, varför skulle jag inte det?" 
Marianne tycker då att jag låter förjävlig och att min röst är jätte konstig. Jag tystnar och utbrister sen: "Jag är nyvaken! Jag låter så här då!!"
Fick sen höra att jag låter ungefär som nåt som kravlat ut från nån mörk hörna på vinden... Well, thanks! ;)

Dagen fortsätter med att jag kommer till jobb med massa redbull och choklad och hittar en väntande munk (ja, alltså en sån man äter) på mitt skrivbord från the 2 Laebels. *mys*
Öppnar mitt mail och finner ett glatt hej-mail från Robin. Det är så det ska vara... =D
Dagen fortsätter med utbildningar och massa admin... På lunchen släppar jag med mig Robin till BK, för jag hatar att gå själv, för att inhandla min lunch (en hamburgare) och food till Sara och Sandi.
När vi kommer upp till köket igen, sätter jag mig ner framför Theo som sitter där med ett äpple och en apelsin.
Snäll som han är, säger han: "Ok, nu tittar vi på min tallrik och sen tittar vi på din........."
MEH HALLÅ! Lite ska man väl ändå få gotta sig... Men nej, enligt Theo käkar jag för ofta på BK... (men nej, det gör jag inte... en vadslagning fick mig att sluta gör det ett tag...)
Men tror ni det slutar där? Nej, nästan varenda kotte som kom in i köket medans jag satt där kommenterade mitt matval. Till o med chefen kommer in o säger: "Vet du hur många kalorier det är i den där?!"
OK! PEOPLE! SLUTA KLAGA PÅ MIN HAMBURGARE!!!!  Så jävla farligt är det inte...

Kvällen kommer sen och jag är ungefär ensam kvar på danska avdelningen... Som tur är fanns Robin och Catrin där för att hålla mig sällskap. Jag försöker till och med övertala Robin att vänta på mig i en timme och jag lyckas faktiskt lite halvt.
Catrin berättar att det finns en otroligt fin bild på Micke på facebook som jag bara var tvungen att kolla på när kom hem. So I did... Ett ord: MOBBINGOFFER!!!!! *skrattar*
Robin börjar kolla vad jag har i min väska och hittar batterier som jag köpte imorse och vänder sig om leende: "Jasså... här var batterierna...." Och SJÄLVKLART tror han att det är batterierna till Pink Sambora och jag börjar förklara att det är det inte alls det! För de batterierna är till min mp3 spelare... Men det trodde han inte på... fast det var faktiskt så...
Jag kommer aldrig kunna köpa batterier mer utan att folk tror det är till den där fina rosa födelsedagspresenten. =P

Sen kommer Emil och tittar på Robin: "Vad gör du kvar?"
"Maria är ju här." svarar Robin enkelt.
Ok, hold it just a minute! Jag måste bara stanna upp och berätta hur glad jag är för att Robin är min dude.
Han är en sån man kan prata och skoja med om det mesta, om inte allt... Och hur down man än kan känna sig, som jag faktiskt gjorde i eftermiddags, så kommer han och säger en mening, som han verkligen menar och som han anser är en självklarhet att berätta för en... Och allt det där dåliga bara rinner av en...
Det är att ha en vän. *happy*

Helgen ser ut att bli fest-full and I'm loving every second of it... Hoppas bara mina nya toppar hinner komma. =S

Just another fucking monday...

En liten ängel i min famn...

Denna helgen har varit så skön... Hatar att det redan är måndag igen...

Igår var jag hos mamma efter jag shoppat födelsedagspresent till Jenny och liten myspresent till Saga.
Jag och mina syskon tittade på High School Musical filmerna, tramsade, flamsade, käkade massa tårta och godis och sen till slut åkte rom o cola fram... Ja, jag, Kitte och hennes kompis drack det då...
Inte de yngre. ;)

Idag vaknade jag totalt utvilad och slappade sen i flera timmar innan det var dags att dra sig hem till Jenny och Ante.
När jag kommer dit finns redan Carro där som jag inte träffat på ungefär år och hon utbrister: "Gud, va snygg du har blivit! Riktigt!"
Nämen... tack! Haha, så generad jag blev. Men för henne hade jag förändrats helt. Från platinablond med rakt hår och glasögon till mörk, uppklippt frisyr och linser.... det är ju ändå en ganska stor förändring.
Sen får Jenny sin present, fluffiga lila mönstrade inneskor, som hon älskade och sprang runt i resten av dagen. Tätt efter det är det dags för kakor, kaffe, tårta och massa snack. Mysigt!
Möter även Jenny i Wii-boxning. Hur det slutade behöver ni inte veta... Men om ni nu måste så hänvisar jag till Ante som videofilmade hela skiten...

Mitt i alltihop kommer det en liten Saga och ska krypa upp i famnen. Det är inte många ggr det här barnet behöver be mig göra något, för jag smälter bara hon tittar på mig.
Jag tillbringar sen det mesta av tiden med att leka med henne inne på hennes rum, med modellera, djurgård och gosedjur.
Jenny och jag fick oss ett gott skratt också. Jag brukar kalla Saga för Sugarpie eller helt enkelt bara Sugar och nu har hon också börjat säga det... Problemet är bara det att hon inte säger sugar... Hon säger SUGER!
HAHA, gotta love kids... Det blir alltid så fel när de menar det så rätt...

Jag stannar kvar på middag som är ris och kyckling gryta... Den här grytan var super god, men skit stark! Jag sitter tyst mesta delen av middagen och häller i mig mjölk. När den vanliga mjölken tar slut ger (en skrattande) Ante mig sin laktosfria mjölk och går sedan och hämtar en flaska Fanta och sätter bredvid min tallrik eftersom det praktiskt taget ryker ur öronen på mig.
Shit, jag är vekare än Saga...
Kvällen fortsätter sedan med en Saga och 2 små gosemöss i famnen framför TVn och vi kollar på massa musikvideos. Aerosmith, Mötley Crüe, 30 seconds to Mars, Scorpions, Samantha Fox, Nightwish och massa mer.
Loooooove musikvideos!
Kort därefter går jag hem med Sara i mobilen ungefär hela vägen. ;)

Kommer hem och blir pissirriterad... Är så trött på dubbelmoral och skit att det inte är riktigt klokt. 
Är det så konstigt att man inte litar på folk mer? Att man inte vill lita på dem... Haha, har väl en hel del som säger nu: I told you so...
Ja ja, vad ska jag säga... Man lär sig av sina misstag och jag dör ju inte precis. =)
Tack Marie för att du lyssnar...

image21
Liten ängel... *ler*


 

Happy Birthday 2 me!

Jaha, då var den 16 november här, once again... 23 år har man nu hunnit bli..
Och känns det annorlunda? Hm, nej... Inte ett dugg faktiskt. SKÖNT! haha...

Denna dagen har varit helt crazy... Jag har världens mest fantastiska vänner. Jag har det, det är sant...
Sara och Sandi kom in till jobb vid halv 11 tiden med världens berg av æbleskiver. För er som inte vet vad detta är: Det är en sorts rund bakelse som svenskar säger smakar ungefär som pannkakor...
Vi som har danskt ursprung vet att det smakar som æbleskiver... ;) Gud, va gott det är och det måste vara över 10 år sen jag åt det sist! UNDERBART!!!

Efter det blev det dags för present öppning... Eftersom avdelningen var full med kunder på besök gjorde vi valet att gå ut och öppna den...
Så där står man, Sara med en kamera som fotar en och Sandi som filmar allt med min mobil.
Mina kära vänner hade snackat om att de skulle ge mig en rosa dildo som skulle vara pimpad till max med guldenblem, musik och bling bling. *S* Så i paket ligger mycket riktigt en rosa dildo.
Den hade M.L skrevet i guld på förpackning och på toppen av den satt Richie Samboras huvud! Jag höll på att dö så mycket jag skratta och nog ännu mer för att jag blev generad...  Den kallas nu för Pink Sambora....

Killarna var ju självklart tvugna att veta vad jag fått i den lilla svarta påsen när jag kommer upp igen och självklart haglar skämten, särskilt från Jonny, som vill ha en redovisning på måndag, och Robin slängde också ur sig ett och annat. Och så kommer Robins bror (som vi nu lärt oss heter Kim) för att titta på den och säger: "Jaa, när jag köpte en till min tjej fick jag också den i en svart påse..."
Här blir Sandi som tokig, (vi andra sitter ungefär o stirrar på Kim), när hon inser att hennes sambo inte gett henne någon dildo minsann, och hon tycker verkligen han ska ge henne en sådan...
Även Stoffe kom för att titta på den och den enda meningen som kommer ur honom var: "OH MY GOD!" Uppenbarligen såg den ganska stor ut och jag, Sara o Sandi bara skrattar åt hans chockerade uppsyn.

Klockan slår 4 och efter ett underbart samtal med Ante och Fredde om att Ante trycker på ON-knappen till sin dator så fort jag ringer på dörren hos dem för det betyder visst: BARNVAKT!, så studsar jag ut till mamma i bilen som börjar asgarva när hon ser min fina rosa present och sen ska självklart hon skämta om det också... heeeela vägen till Familia där fika på favostället väntar.
Sitter och diskuterar barnbarn (evigt tjat) och hur vi ska inreda min lägenhet... Ett projekt vi hållt på med i över 2 år nu... Sen kör mamma mig hem, med en avstickare hos Jessi för upphämtning av mer presenter...
Kommer hem och sliter upp gåvorna och har nu fått ett fodral till mina CD-skivor som är överallt, ett överfallsalarm och ett hjärta som ska hänga i min nyckelknippa! =D Hon är så sööööööööööööööööööt!!


Och nu sitter jag här... Hemma och känner nu att denna födelsedagen var jävligt lyckad fast jag inte orkar dra mig ut på en fest runda.
Fick också för en timme sen världens finaste sms från Robin... Blev verkligen riktigt glad... och lite tårögd.

Sååå, Tack: Sara, Sandi, Jessi, Robin, Alex, Jonny, Stoffe, Mamma, Babbi, Kitte, J1, Jenny, Ante, Fredde, Kasia, Mommo, Carro, Sarah, Pauline, Mamma2, m.m...
Ni är världsbäst!



image20
æbleskiver och Pink Sambora... ;)
copyright Sara Laebel...

Uttråkad...

Så nu blir det en liten lista... *harkel* (jaa, jag är sjukt uttråkad)

Ditt namn: Maria
Politik: Mmm, min helt egna...
Favorit pryl: Oj, shit... Måste vara min dator där all min musik är. =D
Senast sedda film: Där floden flyter fram... And yes, I cried a liiiiittle.
Ditt stjärntecken: Skorpion. ;)
Vad vill du ha: En makeover på mitt liv... haha.
Din ålder: 22, 23 imorgon faktiskt!

Har du någonsin blivit kysst: Ja, hade ju varit tragiskt annars. ;)
Ätit sushi: Ja! En av favorätterna!
Stått på scen: Jaa, för många ggr för att kunna räknas...
Blivit dumpad: Ja.
Varit tillsammans med någon som varit otrogen: Ja, men det var ungefär århundranden sen.
Varit med om en bilolycka: Ja, men inget allvarligt.
Klättrat på berg: Haha, neeej... eller? *tänker*

Gillar du någon just nu av det motsatta könet: Nej, inte på det sättet....
Gillar någon annan dig just nu: Haha, jag tror faktiskt det ja.
Vad tittar du på hos en man: Haha MUSKELMASSAN! ;)

Inom de senaste 48 timmarna
Har du haft ett seriöst samtal: Ja...
Kramat någon: Nej
Bråkat med en kompis: Nej!

Gillar du att
Ge kramar: Absolut! Kramar to the people!
Ge massage: Haha, japp, andra gånger mer and andra... ;)
Gå promenader i regnet: Ja... Att jogga i regn är också ganska skönt... ;)

Övrigt
Svär du för mycket: Ja, riktigt mycket faktiskt.
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Mörkgrå träningsbyxor...
Vilken låt lyssnar du på just nu: Apologize med Timbaland... (jajaja, jag vet, jag vet.....)
Vad var de sista du sa: "Jovi, SLUTAAAAAA!" (katten höll på med hyss...)
Vad är bredvid dig just nu: Jovi... (katten då) och massa saker...
Vad är på ditt skrivbord just nu: En jävla massa skivor, papper och rootbeer. *nam*
Vad var det sista du åt: Cashewnötter...
Hur är vädret just nu: Mörkt, och jag tror det är riktigt kallt.
Vem ringde dig senast: Layal... *love*
Vem ringde du senast: Mamma =)
Vem messade dig senast: Sebbe
Vem messa du senast: Jaa, jag fick ju svara honom, så Sebbe. =P
Vad gör dig glad: Mina vänner, musik, det mesta av min stora familj.
Vart skulle du vilja åka: Skottland, England, Australien, USA och Afrika

Har du åkt limousine: Nej
Har du varit med i lokaltidingen: Jag är inte alls säker faktiskt. =S
Söndagssysselsättning: Sova... storhandla och vara bakis. =P
Vilka hårfärger har du haft: Haha, here we go... Blont, platinablont, ljusbrunt, rött, kastanj, brunt och nu mörkbrunt. ;)
Har du mest skivor eller filmer: SKIVOR!!!! Kan inte leva utan dem...
Föredrar du att vara singel: Ibland gör jag det och ibland inte... It depends..
Är du nöjd med dig själv: Man hittar alltid fel så neeej, inte riktigt. ;)
Vem vet mest om dig: Alex och Jessi tror jag. =)
Svart eller blått: Svart
Gitarr eller panflöjt: Gitarr... *mys*
Sover du naken: Nä inte ofta.
Bor du ensam: Jaa, förutom Jovi (jaaa, katten)
Hur ser ditt rum ut: Rum??? Haha, det var länge sen... Men detta rummet jag är i nu är blått med massa saker i.

Spelar du i något band: Nej, inte just nu. =/
Smink eller inte: SMINK! Tror du jag går upp och ser ut så här?! ;)
Är du allergisk mot något: Falskhet, lögner och idioter. ;) Men annars är det bara pollen.
Har du något djur: Ja, Jovi (så rätt, så rätt, katten)
Vad dricker du: Cola, redbull och rootbeer.
Dusch eller badkar: Badkar borde vara en mänsklig rättighet...
Har du någon familj: Ja, en stoooor en!
Är du född: Eh, jaaaa.... *stirrar*
Hur bra är din humor: Så bra och rolig att alla borde få ha mig i sitt liv! ;) HAHAHA!
Hur ser du ut: Ett litet, sött, skrattandes yrväder...
Hur är din klädstil: Skit snygg eller bekväm eller bägge delar på en gång.
Bästa konsert: Jag hoppas det blir Bon Jovi konserten till sommaren! =D
Vilka länder har du varit i: För lite... =/


Happ... det var det... vad ska man göra nu då....

And my dream will come true...

FÖR BON JOVI KOMMER TILL NORDEN!!!!! OCH JAG SKA SE DEM!

Helt galet... Är i fantastisk extas! Har nog inte riktigt förstått det än... Vågar nästan inte andas för bubblan kan spricka...
Trodde inte det var sant när jag läste tourplanen, men det är det visst och alla planerna är redan igång.
Golden circle och allt! Och imorgon köps antagligen biljetterna. Fantastiska känsla...
Kan inte säga så mycket mer om det just nu... Haha!

Så vad har annars hänt i mitt förtillfället-ganska-spännande-liv...
I går hann jag träffa syrran i en timme, som var nere med Malin från Stockholm. ;) Mycket bra jobbat av oss. Fick 2 armband av henne som hon köpt i Alanya till mig... *smile*

Idag var det jobb... Kom till jobb i världens lyckorus pga av touren.
Fanns inget som kunde få ner mitt humör och det har väl varit en del flams idag.
Världens bästa kommentar kom från Sara efter jag hittat ett gummiband under mitt bord och minns plötsligt att jag hittat såna hemma också.

Så jag säger nåt i stil med: "Det är illa när man börjar hitta gummibanden från krigen hemma."
Sara: "Eeeeh, ja!"
Jag: "Jaa, jag tar hem killarna och har gummibandskrig med dem där istället." *wink*
Sara: "HAHA! Skicka ut ett mail där det står: Gummibandskrig at my place. Bring your own RUBBER!"

Jag höll på att dö så mycket som jag skratta. Förstår inte varför alla våra samtalsämnen slutar med att prata om sex.
Fast detta samtalet slutade egentligen med att jag, Robin och Theo hade ett mini-gummibandskrig. Och Sara och Sandi försöker döda min blomma med gummiband när jag försöker fly från Robin... *fnys*
Sara bjuder även in Robin till att vara med på min födelsedagspresent och han tycker det är en fantastisk idé (uppenbarligen är jag den enda som inte tycker det)... Va fan, snart är halva jobb indragen i denna present! Och nu börjar jag faktiskt lite smått tro på dem. Kan vara så att det blir pinsamt på fredag...
OCH utgång blir det nog också för att fira mig! =D


image19

I'm one step closer...

Så var vintern här...

När jag vaknade imorse och tittade ut såg jag nåt fantastiskt underbart. Det låg snö på hustaken och marken och det småsnöade lite. Älskar snö... Det är en sån barndoms magi sak som jag längtar till varje år... Oftast året om faktiskt.
Men, med den kommer även halkan och självklart ska någonting hända...

http://hd.se/helsingborg/2007/11/10/taxi-krockade-med-buss/

Passageraren som nämns är lillsyrran på väg från en fest till en annan... Hon är som tur är inte allvarligt skadad och är hemma nu. Lite ont har hon allt, men... smällar (HAHA!) man får ta. ;)
Och hon ska festa ikväll igen, så... Hon mår fiiiiint.

Saras och min msnfesten igår kväll var lite halvt misslyckad... Hon fick i sig 1 öl och jag 2 alkoläsk. Klockan halv 1 får vi en energikick och får för oss att vi ska cruisa runt i stan. Sandi är otroligt snäll och informerar oss om att det inte är en bra idé eftersom det faktiskt är AS KALLT ute och de enda som skulle vara ute vid den tiden var knarklangare och knarkare och såna människor vill vi ju inte vara med.
Så vi stannar hemma i respektive hem istället... Sara ger strax efter det upp och går och lägger sig, medans jag sitter kvar och har ett underbart samtal om bl a brösthår... Yes, you heard me! Otroligt intressant. *s*

Idag är det Jessi/Maria dag. Ska strax hem till henne för att laga middag, kolla skräckis och spela tv spel.
Har redan varit nere i stan för att shoppa och vi hann även vinka av Seb och Micke, som nu är gooooone från HBG.
45 dagar tills de kommer igen... En lokal varning har gått ut i Oslo... ;)

Och min mamma och jag har kommit på en sak... Hur vi kom in på detta ämnet förtäljer icke historien...
Anywho, Nalle Puh heter i England Winnie the Pooh... Pooh låter väldigt likt poop... Lite för likt, enligt oss.
Var det verkligen så smart att döpa denna söta, lilla, dumma björn till Pooh? We think not!
 
Dagens mest spelade låt: Apologize med Timbland feat One Republic... (hiphop? neeeeej, skärp dig...)

No more puppyfaceshit, men mer crusing...

Konstig vecka... Vet inte riktigt hur jag ska få plats med allt som har hänt.

Var och fikade med Sara L och Camilla i tisdags. *mys* Jag tror vi pratade om allt som finns att prata om.
Våra liv just nu, döden, om att ingen kommer minnas oss om 200 år (fast min plan är att folk kommer minnas mig för alltid), och självklart kärlek, ex-pojkvänner och skvaller.
Äkta tjejfika... Precis så som det ska vara.
Var även hos vetrinären för första gången med Jovi. Det var otroligt hemskt och ingenting jag längtar efter att behöva göra igen... Liten bebis har öroninflammation... Ingen hjärnblödning som jag trodde...  So, she'll live. =D

Sen hände inget på onsdagen vad jag vet... förutom det vanliga flummet och snacket.
Igår (torsdag) slutade Sebbe och Micke från jobb för att bege sig till Norge och rensa fisk (enligt Jessis teori iallafall).

De fick PS2 kontroller (som fanimig ska förbli hela!), göra-egen-shot och lite pengahjälp till deras böter. (don't ask...) Jag är ju riktigt bra på att köpa presenter. Borde bli personalshopper...
Men sorgligt var det... Nu blir det inga fler puppyfaceshit, inget mer morgonhumör, inga fler (oftast dumma) skämt eller vadslagningar...
Och jag saknar redan allting... Looooord, I hate goodbyes! + jag måste ta bussen lite oftare för att jag ska gilla det. =P

Imorse var ju verkligen jag och Robin (som jag fick behålla som dude-substitut) en snygg syn. Båda såg ut som 2 små barn vars hundvalpar dött och ungefär satt och suckade hela morgonen.
Tills lunchen kom och en riktig Maria-kommentar med den. Vi satt och diskuterade min dator (otroligt roligt tycker folk).
Robin får frågan om hans bror, som ska jobba hos oss, är teknisk och Robin svarar: "Han har nog aldrig sett en mus."
INGEN tycker detta är roligt förutom jag som brister ut i skratt och självklart himlar alla med ögonen.
Robin suckar: "Maria...", men sen flinar även han och jag ungefär hänger över bordet så mycket som jag skrattar.
Efter det blev det massa cola/redbulldrickande, chokladkäk och skönsång från mig och Sandi.

Sara dyker upp lite senare för att köra mig hem... Vi hittar även Robin och hans bror som vi tar med oss. Vi springer inom systemet hela högen och kommer ut allihop med varsin påse full med godsaker.
Vi kör hem Robin + bror (vet inte vad han heter...) och Sara ungefär skäller på oss för vi suger verkligen på att visa vägen.
Sara frågar: Vart ska jag nu?
Jag: Rakt fram! *tittar inte ens på vägen*... Brodern: HÖGER!... Robin: VÄNSTER!
Det slutade med att vi körde fel otaliga gånger (på en rak väg!) och kan inte sluta skratta. Jag och Sara kör tillbaka till Väla för att handla massa käk på Max. Självklart hamnar vi bakom den segaste människan ever på driveinen och vi flippar till slut rejält i bilen till Team Americas theme song...  Efter långt om länge kommer vi tilbaka till jobb (?!) med mat till oss 2, Sandi och Stoffe.
Konversationen som följer handlar självklart om sex, bl a min födelsedagspresent (den finns INTE på min önskelista), pennor (NEJ inte så), och hundar (släpp den tanken genast, snusker)...

I bilen hem sen får Sandi för sig att vi ska ragga upp någon kille i stan till mig, sann cruiser stile. Så det är bara att köra genom stan, med nervevat fönster och massa (ej hårdrock) musik sprängande genom högtalarna.
Har kommit på att vi är pretty störda... Men... det lyckades och jag har sjukt ont i magen efter allt skratt.

Meningen som sagts mest idag: You go to hell! You go to hell and you die!!


image18

Tomt...

McSteamy's little ho...

Ännu en dag har dragit förbi and Oh, what a händelserik dag... Detta har varit vad man kan kalla för en halv Sebbe/Maria-dag. Full av roliga berättelser, pinsamheter, födelsedagar och en död bil (don't ask)...

Började med att jag släpper mig till jobb för att jobba extra... Var inte alls på humör för det för att säga sanningen, men ungefär vid 10 kommer Sebbe in genom dörren med ett paket chokladmjölk i handen och ler lite dumt.
Kan bara betyda en sak... "Hur bakis är du egentligen?" Får det underbara svaret: "Mmmm..."
Men han är inte alls bakis... Han är fortfarande nitad! *skrattar*
Kvällen förre hade visst varit mycket händelserik med riktigt mycket alkohol... Och som alltid kommer minnena tillbaka efter ett tag och faaan, va jag garva år dessa historier som jag låter vara oberättade... Sjukt roligt, ja eller iallafall det mesta av det...

Oförglömliga meningar har haglat idag... Och det började med något som inte alls passade in  med människan (Sebbe) som yttrade dem. 
Tänk er... en onykter, lite sleten kille i träningsbyxor som luktar en hel del sprit säger orden: "My name is Nova... CasaNova..." Behöver jag ens förklara vad jag tänkte? nej... tänkte väl det.
Nästa ordspråk var när Mommo kom och lämnade 50 kr till mig och säger nåt i stil med: "Det är för ikväll..."
Och jag utropar: "God, I'm cheap!" Och Sebbe som skrattar rejält vid det laget säger: "Det var du som sa det! Inte jag!"
Och sen fortsätter han med att säga: "You're my little ho!" Det låter ju verkligen skit bra! Särskilt när jag svarar: "And you're my pimp!" (Ibland har vi alldeles för lite att göra...)
En annan mening om sas ofta var: "Jag har gjort nåt dumt..." och "Jag var ganska jobbig igår kväll..." Och även: "Det där är tjänstefel!" och "Jag har ingen aning om vem det är..."

Sen kom de lite mer söta meningarna som vi faktiskt måste nämna så inte ni inte tror vi är fullkomligt galna... (to late)
Sebbes handlar om när vi pratar om att denna dagen är nåt vi kommer minnas för alltid och han säger: "Vi kommer göra många fler fina minnen ihop, du och jag..." *naaaw, sugaaaaar*
Min fina mening blir när jag kommer på en sak om Sebbes skägg och ungefär studsar upp och ner i stolen: "Jag har kommit på vem du liknar! Jaaa, jag har det!! Du vet Greys Anatomy? Du liknar McSteamy!!!"
(Alla tjejer som läser detta rusar mot mitt jobb och kanske, kanske kan CasaNova få en chans att bevisa sig själv.)

Dagen fortsätter med att jag blir övertalade att skämma ut mig själv... Slå inte vad med mig. Det går alltid illa... För mig då...  Sååå, jag ska gå ner och fixa ett telefonnr till Sebbe från en tjej som jobbar på BK. 200 armhävningar står på spel så självklart gör jag det. När jag står vid kassan inser jag att jag har inte den blekaste aningen om vilken tjej han menar, men som tur är (ironi) ringer Sebbe för att få en lägesrapport. Och här är det inget tal om att ge upp och som tur är (ironi som fan) jobbar Sebbes kompis också på BK... Yes... woho...
Kommer fram till disken och ler lite dumt mot kompisen som heter Niklas och frågar om han inte känner Sebbe. Och jovisst gjorde han det, så jag förklarar mitt dilemma för Niklas att jag måste ha telenumret till den här tjejen annars måste jag göra 200 armhävningar... And that's nothing my body is build for!
Det hela slutade med att tjejen blir lite halvt vettskrämd och klämmer ur sig att "Neeej, jag har pojkvän!" Och Niklas är snäll nog att informera: "Sorry, det blir visst armhävningar för dig..." Geee... Thanks, man!
Men det slipper jag ändå... För det är ju inte mitt fel att tjejen har kille...

Så vad har vi lärt oss idag... Jo, Jag gillar Sebbe när han är full och otroligt pratglad (ok ok annars också...), Ge inte en bakfull människa redbull, Stäng av lamporna på bilen så inte batteriet dör, Att jag älskar mina syskon, men tycker inte alltid om dem... Och att jag och Sebbe aldrig kommer kunna gå ner på BK igen...

Till sist: GRATTIS KITTE OCH MORMOR PÅ FÖDELSEDAGEN!! =D



image17

Sebbe or McSteamy??

RSS 2.0