McSteamy's little ho...

Ännu en dag har dragit förbi and Oh, what a händelserik dag... Detta har varit vad man kan kalla för en halv Sebbe/Maria-dag. Full av roliga berättelser, pinsamheter, födelsedagar och en död bil (don't ask)...

Började med att jag släpper mig till jobb för att jobba extra... Var inte alls på humör för det för att säga sanningen, men ungefär vid 10 kommer Sebbe in genom dörren med ett paket chokladmjölk i handen och ler lite dumt.
Kan bara betyda en sak... "Hur bakis är du egentligen?" Får det underbara svaret: "Mmmm..."
Men han är inte alls bakis... Han är fortfarande nitad! *skrattar*
Kvällen förre hade visst varit mycket händelserik med riktigt mycket alkohol... Och som alltid kommer minnena tillbaka efter ett tag och faaan, va jag garva år dessa historier som jag låter vara oberättade... Sjukt roligt, ja eller iallafall det mesta av det...

Oförglömliga meningar har haglat idag... Och det började med något som inte alls passade in  med människan (Sebbe) som yttrade dem. 
Tänk er... en onykter, lite sleten kille i träningsbyxor som luktar en hel del sprit säger orden: "My name is Nova... CasaNova..." Behöver jag ens förklara vad jag tänkte? nej... tänkte väl det.
Nästa ordspråk var när Mommo kom och lämnade 50 kr till mig och säger nåt i stil med: "Det är för ikväll..."
Och jag utropar: "God, I'm cheap!" Och Sebbe som skrattar rejält vid det laget säger: "Det var du som sa det! Inte jag!"
Och sen fortsätter han med att säga: "You're my little ho!" Det låter ju verkligen skit bra! Särskilt när jag svarar: "And you're my pimp!" (Ibland har vi alldeles för lite att göra...)
En annan mening om sas ofta var: "Jag har gjort nåt dumt..." och "Jag var ganska jobbig igår kväll..." Och även: "Det där är tjänstefel!" och "Jag har ingen aning om vem det är..."

Sen kom de lite mer söta meningarna som vi faktiskt måste nämna så inte ni inte tror vi är fullkomligt galna... (to late)
Sebbes handlar om när vi pratar om att denna dagen är nåt vi kommer minnas för alltid och han säger: "Vi kommer göra många fler fina minnen ihop, du och jag..." *naaaw, sugaaaaar*
Min fina mening blir när jag kommer på en sak om Sebbes skägg och ungefär studsar upp och ner i stolen: "Jag har kommit på vem du liknar! Jaaa, jag har det!! Du vet Greys Anatomy? Du liknar McSteamy!!!"
(Alla tjejer som läser detta rusar mot mitt jobb och kanske, kanske kan CasaNova få en chans att bevisa sig själv.)

Dagen fortsätter med att jag blir övertalade att skämma ut mig själv... Slå inte vad med mig. Det går alltid illa... För mig då...  Sååå, jag ska gå ner och fixa ett telefonnr till Sebbe från en tjej som jobbar på BK. 200 armhävningar står på spel så självklart gör jag det. När jag står vid kassan inser jag att jag har inte den blekaste aningen om vilken tjej han menar, men som tur är (ironi) ringer Sebbe för att få en lägesrapport. Och här är det inget tal om att ge upp och som tur är (ironi som fan) jobbar Sebbes kompis också på BK... Yes... woho...
Kommer fram till disken och ler lite dumt mot kompisen som heter Niklas och frågar om han inte känner Sebbe. Och jovisst gjorde han det, så jag förklarar mitt dilemma för Niklas att jag måste ha telenumret till den här tjejen annars måste jag göra 200 armhävningar... And that's nothing my body is build for!
Det hela slutade med att tjejen blir lite halvt vettskrämd och klämmer ur sig att "Neeej, jag har pojkvän!" Och Niklas är snäll nog att informera: "Sorry, det blir visst armhävningar för dig..." Geee... Thanks, man!
Men det slipper jag ändå... För det är ju inte mitt fel att tjejen har kille...

Så vad har vi lärt oss idag... Jo, Jag gillar Sebbe när han är full och otroligt pratglad (ok ok annars också...), Ge inte en bakfull människa redbull, Stäng av lamporna på bilen så inte batteriet dör, Att jag älskar mina syskon, men tycker inte alltid om dem... Och att jag och Sebbe aldrig kommer kunna gå ner på BK igen...

Till sist: GRATTIS KITTE OCH MORMOR PÅ FÖDELSEDAGEN!! =D



image17

Sebbe or McSteamy??

Postat av: bremer

hahaah kul vare iaf xD

2007-11-04 @ 17:05:07
Postat av: Babbi

Ojaa Mc Steamy och Sebbe är ju lika.. Fast sebbe är fortfarande mycket hetare och sexiare! Och Sebbe kanske man har större chans att få nåt av ju ;) Mwahaha >=D Puss på er

2007-11-04 @ 17:42:05
Postat av: Jersey

Du är ju inte riktigt klok, unge...

2007-11-04 @ 17:43:42
URL: http://newjersey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback