Julkort och julgranar...

Så rolig denna dagen har varit. Inget att göra på jobb så man bara satt där i flera timmar. Ok, det kanske inte är den roliga biten, men när det ska flippas, så flippas det rejält.

Dagen börjar med att man åkte buss tillsammans med den alltid lika gulliga Diana och när vi kommer fram kommer Sandi och Sara i ungefär samma veva. Sara är förvisso ledig idag, men som hon själv sagt: Jobbar man på TR, lever man TR...
Sara och Sandi har suttit i dagar och gjort personliga julkort till de flesta som var med på julfesten som de delade ut imorse.
Mitt var rött och glittrigt med en "poserbild", som Stoffe så fint kallar det, av mig på framsidan och i det var det massa bilder från julfesten som de suttit och klippt o klistrat in. SUPER GULLIGT!! Hur ska man slå det liksom?

Idag kom även Sarah och Nina tillbaka från deras utbildning, så nu är allt tillbaks till det normala igen...
Stoffe kom även in genom dörren snörvlandes och hans citat idag har varit: "Jag måste hämta mer papper.... *snörvel snörvel*". Vilket jag av någon jäkla anledning tyckte var skit kul så jag började asgarva... Flera gånger... (ibland tror jag faktiskt att jag är lite smått crazy... på allvar...)
Sen sitter jag och tittar på mitt fina julkort... Och överanalyserar frontbilden. Så, jag får för mig att jag har en gigantisk näsa och berättar detta för Sarah B som tycker jag har blivit galen och hotar med att ta bilden ifrån mig...
Självklart slutar jag inte och ju mer jag tittar på bilden tycker jag verkligen att jag har värsta zigenar-hök-näsan...
Men som Sandi sa: "INGET är värre än bilden på mig i Stoffes knä..." (hänvisar till Saras blogg för detta: http://valkyria85.blogg.se/) och det har hon faktiskt rätt i.
Fast den bilden kommer gå till historien som en av de bästa någonsin! ;)

Dagen fortsätter med en Maria-sjungades Daniel som försöker övertyga mig att ta hans pass i helgen, en tomtepyntandes Nina, en snuskig Brian som säger värsta kommentarerna om vad han vill göra med mitt julkort (man vänjer sig vid killhumor, jag lovar..), en arg Sandi, lite Iron Maiden och en tokskrattandes jag.
Och till slut släpper Charlotte (chefen) hem mig tidigare... Men självklart stannar jag kvar (jobba TR, leva TR) för att vänta på Robin och Sarah och när klockan slår 16.15 går vi ut genom dörrarna.

På bussen frågar helt plötsligt Robin: "Vem är Richie Sambora? Nån modell eller?"
Oh shit! Vad är det här? Jag som trodde han verkligen hade förstått vem denna man var, men uppenbarligen så tänker Robin på min Pink Sambora när han hör namnet Sambora.
Jaha, det var ju inte bra... Så jag får ju förklara och det går upp ett ljus för Robin.
Självklart är han Bon Jovis gitarrist... Vad annars? ;)
Sarah pratar sen vidare om hur gammal denna mannen är och bla bla bla... ;) Yeah yeah yeah, het är han iallafall. Måste vara den där rockstar-looken. ;)
(Sara, tyst! Jag säger bara: Tommy Lee är inte mycket yngre!) *smile*

Anywho, bussen kör in i vår ljusfyllda stad. Älskar Helsingborg när det är jul... Och självklart måste jag visa Robin den stora granen som alltid står nedanför Kärnan trapporna, eftersom han och jag har en plan som involverar granar. (hänvisar till tidigare inlägg) Så jag pekar ut genom fönstret och Robin tittar. 
Sen flinar han och säger: "Den grannen!!!" och jag börjar asgarva. Stackars Sarah ser lite rädd ut eftersom hon lite halvt förstår vad vår plan innehåller. ;P
Jag och Robin hoppar av på Söder och går in för att köpa lite godis. När vi kommer ut igen ser jag granen som står på söder och att lamporna nu är tända i den som jag också påpekar.
Robin tittar på den, är tyst ett tag och säger sen: "Undrar om lamporna hade slocknat eller lyst starkare om du stönat riktigt högt i den..."
Och jag cracked up i skratt eftersom jag inte alls var beredd på den kommentaren... Och jag vill inte ens tänka på vad folk som gick förbi tänkte.
När vi står och väntar på bussen och diskuterar roliga människor och faktiskt ännu mer sex , säger Robin en sån där kommentar till: "Sen jag träffade dig, kan jag inte sluta tänka på sex..."
Och jag dör så mycket jag skrattar och får faktiskt gå bort från honom en bit för att kunna andas igen. Me?!

Meeen, jag ska väl inte ta credit för det helt själv... Tror nog 2 vissa danska systrar också har nåt med detta och göra och jag vet inte.... Har vi förstört killen för all framtid? 
I think not... Men hur hamnade jag i detta gänget? Jag som är den pryda av alla. ;)
Haha, guess I'm not that of a prud anymore... ;)





image33

Juligt eller vad?


6 månader, 1 vecka och 2 dagar kvar to One Wild Night!!
Postat av: Sarah

Seriöst, det är bara du som ser meganäsan...!
Och för din information så var Brian genuint rädd för vad som skulle hända om han skrev sin adress på din lista haha (han anade ett "Tag venligst kontakt"-brev ;)

Jag har fortfarande ingen aning om vad grannen betyder :p

2007-12-10 @ 23:11:55
URL: http://tinydancer81.blogspot.com/
Postat av: bitchen

ehm... Tommy Lee säger iaf YNGRE ut!!! ;) haha! och hetare, o sexigare... *dreglar* hihi! och involvera inte mig och min oskyldiga syster, o anklaga OSS för ditt granknullande... ;) hahahahahahhahaah!!! xD *S*

2007-12-10 @ 23:23:41
URL: http://valkyria85.blogg.se
Postat av: Elle

Haha, jävlar vilken snok du ligger inne med på bilden... Vi ordnar till den på fredag efter 5 shots, 6 cider, 2 drinkar och en halv liter vodka... ;)
Ses på fredag ditt knas....

2007-12-11 @ 13:10:33
Postat av: tönten

jävlar vilken pose du ligger inne med

2007-12-11 @ 16:10:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback